A-Finance · Publicerad 13 sept 2019

Ingress om oss
Till ett spännande bolag väster om Göteborg söker vi en ekonom för ett uppdrag. Uppdraget, med start så snart som möjligt, är på ca 50 % och löper 4 månader framåt. Detta är en chans för dig som önskar utveckla dina kunskaper inom redovisning i en trevlig miljö och med härliga kollegor!

Arbetsbeskrivning
Som ekonom är du en del av ett team om 4 personer och rapporterar till ekonomichefen. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av in- och utbetalningar, avstämningar samt internrapportering och rapportering av moms. Viss del av resultatanalys kan också tillkomma.

Erfarenhet
För att lyckas i rollen ser vi att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter samt talar och skriver svenska och engelska obehindrat. Det är meriterande om du tidigare arbetat i producerande bolag.

Vi ser att du är självgående och trivs i en arbetsmiljö med högt i tak och mycket social kontakt. Du ser möjligheter framför hinder och värderar ett positivt arbetsklimat med dina kollegor.

Ansökan
Låter detta som nästa steg för dig? Då vi arbetar med löpande urval och intervjuer ser vi fram emot din ansökan snarast! Vid frågor, vänligen kontakta Olivia Engberg eller Lisa Andersson.

A-Finance, tidigare Contaplus, är ett specialiserat rekryterings- och konsultföretag inom ekonomi och finans. Vår vision är enkel: med hög kvalitet och öppenhet nås framgång tillsammans. A-Finance ingår i Palm & PartnersGruppen som består av starka varumärken för Bemanning, Rekrytering och Search. Våra bolag sysselsätter årligen 3 000 medarbetare och samarbetar med 500 kundföretag.

Som konsult hos A-Finance får du möjlighet att arbeta i spännande uppdrag på varierande längd, samtidigt som du utvecklas i din roll som ekonom. Detta innebär också att du blir en del av ett stort nätverk av kompetenta ekonomer samt får tillgång till A-Finance nätverks alla spännande kunder och uppdragsgivare.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
31 okt 2019
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom

Inga fler liknande jobb tillgängliga