A-Finance · Publicerad 12 mars 2019

Vi söker en engagerad Redovisningsekonom till ett roligt och växande bolag strax söder om Göteborg. Detta är ett konsultuppdrag med start omgående och som löper till minst augusti 2019.

Arbetsbeskrivning
Som Redovisningsekonom är du en del av ett team om 10 ekonomer och rapporterar till redovisningschefen. Dina arbetsuppgifter är varierande och kommer framförallt inkludera löpande bokföring, avstämningar, periodiseringar, skattedeklarationer och månadsbokslut. Som Redovisningsekonom har du även kontakt många interna och externa aktörer. Utöver detta är du behjälplig med att stötta dina kollegor i teamet med övriga arbetsuppgifter som kan tillkomma under uppdragets gång.

Erfarenhet
För att lyckas i rollen som Redovisningsekonom har du flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och känner dig trygg inom redovisning. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat och har en god kommunikativ förmåga.

Detta är ett uppdrag för dig som trivs i en bred roll där du till stor del får använda din förmåga att prioritera och strukturera ditt arbete. Du motiveras av att ha många kontaktytor och många bollar i luften.

Ansökan
Varmt välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt då vi arbetar med löpande urval.

Kontakt
Lisa Andersson, lisa.andersson@afinance.se, 0729828200
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
4 maj 2019
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom

Inga fler liknande jobb tillgängliga