ARCCORE · Publicerad 16 apr 2019

Vi tror att du inspireras av utmaningar och trivs med att arbeta tätt ihop med dina kollegor samt vill vara en del av en expansiv och global organisation. I rollen som Talent Manager bidrar du till att bygga vidare på en kultur som hjälper ARCCORE att fortsätta växa snabbt och leverera produkter och tjänster i världsklass.

På uppdrag av ARCCORE letar vi på Wise Professionals efter dig som arbetat med rekrytering och intresserad av att bredda dig inom rekrytering och talent management för ett nästa steg i din karriär. Det här är inledningsvis ett konsultuppdrag via oss på Wise Professionals med omgående start som kommer att fortgå i initialt 3 månader med chans till förlängning.

Ditt uppdrag
ARCCORE är ett tillväxtbolag och arbetar i ett högt tempo med samarbete över alla avdelningar, för att kunna bistå med så hög kvalitet som möjligt. Som Talent Manager kommer du agera stöd till chefer och medarbetare samt arbeta med att rekrytera och arbeta för att behålla rätt kompetens. Du kommer ha ett tätt samarbete med bolagets VD som även kommer bli din närmsta chef.

Du kommer agera projektledare och driva utvecklingen av rutiner och processer kopplat till alla delar inom HR. Arbetet kommer inledningsvis innefatta tre huvudområden: rekrytering, kompetensutveckling och ledarskapsutveckling, för att sedan byggas på och utvecklas. Det innebär att tillsammans med rekryterande chefer driva rekryteringsprocessen från start till mål, sätta en plan för att säkerhetsställa den interna kompetensutvecklingen samt sätta en plan för utveckling av bolagets chefer och framtida chefer. Du kommer även arbeta vidare med att utveckla rutiner för exempelvis on- och off bording samt säkerställa att bolagets policys finns synliga för de anställda.

Organisationen har en tillåtande och driven kultur. Du kommer utgå från HQ på Mölndalsvägen i Göteborg men ARCCORE är ett internationellt bolag med utvecklingskontor i Linköping, München, Bangalore, Shanghai and Palo Alto.

Din bakgrund
Vi söker dig som har en högskoleexamen inom personalvetenskap, beteendevetenskap eller motsvarande. För att vara framgångsrik i rollen tror vi att du har några års erfarenhet av att arbeta med rekrytering som exempelvis rekryterare eller konsultchef eller i en bred HR-roll. Du behöver vara bekväm med att driva rekryteringsprocessen självständigt och inte vara rädd för att utmana både dig själv och dina kollegor.

Den tillåtande kulturen gör att bolaget tror på din initiativförmåga och projektledande drivkraft. För att du ska trivas hos ARCCRORE är du en handlingskraftig och självgående person som är trygg i dig själv och har hög servicegrad. Du bör förstå tillväxtföretagets förutsättningar och krav på snabba anpassningar samt trivas i samarbetet med andra. Ditt fokus är på verksamhetens behov och du bidrar till att rollen skapar värde i organisationen på allra bästa sätt.

Om ARCCORE
ARCCORE är en ledande leverantör av moderna produkter och tjänster inom inbyggda system. Baserat på deras solida expertkunskap av realtidsplattformar utvecklar och marknadsför bolaget produkter för mjukvaruindustrin. Allt för att deras kunder ska kunna utveckla innovativa lösningar på ett snabbare och mer kostnadseffektivt sätt. Sedan 2018 är ARCCORE en del av Vector - den tyska programvaruspecialisten inom automotive.

ARCCOREs fokus är att erbjuda nytänkande lösningar och utveckla inbyggda system, främst till bolag inom Automotive. Deras vision är att vara en av de ledande leverantörerna av integrerade, högkvalitativa och effektiva mjukvaruprodukter som är baserade på kända branschstandarder.

Konsultrollen hos Wise Professionals
Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är Rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar - tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av några av Sveriges starkaste varumärken och du hittar oss idag i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Mer om tjänsten
Låter det intressant? Då hoppas vi att du kommer skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vi kommer att gå igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vi som arbetar i den här processen är Talent Acquisition Specialist Ellinor Dahlqvist (ellinor.dahlqvist@wise.se) och Konsultchef Anette Hartlin (anette.hartlin@wise.se). Om du undrar över hur processen ser ut framåt eller har några frågor kring tjänsten, är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Notera att vi inte tar in ansökningar via mail, utan du ansöker direkt i annonsen på wise.se

Vi ser fram emot att höra från dig!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
1 maj 2019
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal

Inga fler liknande jobb tillgängliga