Academic Work · Publicerad 11 juni 2021

Vill du hjälpa företag att enklare kunna ta ansvar för sin miljöpåverkan, kemikaliehantering och arbetsmiljö? Intersolia växer och behöver nu ytterligare en Account Manager som kan hjälpa dem säkerställa kundnöjdhet och expandera affären för deras befintliga kunder. Sök nu då urval sker löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker en Account Manager till Intersolia Sweden AB. Intersolia är inne i en väldigt spännande expansions- och utvecklingsfas.

Intersolia är ett mjukvaruföretag som hjälper företag att enklare kunna ta ansvar och säkerställa lagupfyllnad för sin kemikaliehantering och arbetsmiljö genom att erbjuda skräddarsydda SaaS lösningar och konsulttjänster. Intersolia har allt från mindre bolag till multinationella koncerner som kunder och har idag verksamhet i 26 länder.

Du kommer blir en del av deras Account Manager - team var på du får möjlighet att vidareutveckla affärer mot deras befintliga kunder.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer att anställas direkt hos Intersolia.

Arbetsuppgifter

Som Account Manager på Intersolia erbjuds du att få jobba med varierad försäljning då du både kommer sälja SaaS - lösningar i kombination med konsulttjänster för att hjälpa våra kunder att effektivisera och kvalitetssäkra deras arbete med kemiska produkter.

En typisk dag för en Account Manager kan innefatta möten, offerthantering, och skapa skräddarsydda lösningar för befintliga kunder. Du kommer ha en nära dialog med säljavdelningen, konsultavdelning samt utvecklingsavdelningen som finns där för att stötta dig i ditt arbete.

För att ge dig rätt förutsättningar att lyckas erbjuder Intersolia ett utbildningsprogram samt en mentor för att säkerställa att du får en bra start.

Du kommer att exempelvis jobba med:
 • Kundkontakt: Möten, uppföljningar, inbjudningar till evenemang.
 • Analys: Identifiera bolagsstrukturer, kontrollera kontrakt, analysera kundens aktivitet.
 • Försäljning: Omskrivning av befintliga avtal, Utökning av befintliga avtal (ny funktionalitet, utrullning i nya länder osv) och försäljning av konsulttjänster till hela din kundbas.
 • Marknadsföring: Utskick till kunder, deltaga vid seminarier och användarträffar.
 • Budget och mål: Kunder, rapportering, målsättning.
Du blir en del av ett härligt account manager - team på 5 personer nationellt där ni har veckovisa möten via Teams samt internationella koncernmöten en till två gånger per år. Tillsammans får du möjlighet att dela kunskaper och erfarenheter samt stötta varandra i syfte att behålla, säkerställa kundnöjdhet och att öka omsättning för varje kund.

Vi söker dig som
 • Har minst ett par års arbetslivserfarenhet av teknisk B2B-försäljning ifrån exempelvis teknik/kemikaliebranchen/IT.
 • Behärskar god svenska och engelska i tal och skrift, då kommunikationen med kunder och internt både sker nationellt och internationellt.
 • Har B-körkort.
 • Har möjlighet och tycker det känns motiverande att resa i tjänsten, trots att flest möten sker per telefon och digitalt.
 • Meriterande om du har erfarenhet av att sälja SaaS-lösnigar eller försäljning inom kemikalieindustrin.
 • Tjänsten passar dig som: Brinner för försäljning, Team Player, Positiv & lösningsorienterad.
Övrig information:
 • Start: Omgående eller enligt överenskommelse.
 • Omfattning: Heltid, eventuellt förekommer 6 månaders provanställning.
 • Placering: Den som anställs kan antingen jobba från Göteborg, Stockholm, Halmstad, Malmö eller Umeå.
 • Kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult Philip Arcangioli.
* Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Intersolia har sedan 1999 arbetat med att stödja organisationer i deras hälso-, miljö- och säkerhetsarbete med fokus på kemikalier. De erbjuder ett webbaserat verksamhetsstöd för kemikaliehantering och ett brett utbud av konsulttjänster för att hjälpa företag att uppnå kemisk hållbarhet samt att säkerställa att företagen uppfyller både nationell och internationell lagstiftning (exempelvis CLP, REACH, RoHS, bekämpningsmedel, läkemedel och livsmedel).

Idag består Intersolia av totalt 130 personer varav 25 konsulter med kontor i Sverige, Tyskland, Danmark, England och Serbien. De har över 850 kunder både inom privat och inom offentlig sektor. Deras kunder består av både stora och små företag, och verkar inom många olika branscher.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning

Inga fler liknande jobb tillgängliga