Academic Work · Publicerad 9 feb 2021

Vill du arbeta med systemutveckling utav ett världsledande system som är i framkant och som testar nya banbrytande idéer inom säkerhetsbranschen? Då kan vi ha rollen för dig! Sök tjänsten redan idag, då vi arbetar med löpande urval.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Blue Mobile Systems räkning en backendutvecklare till deras organisation i Göteborg. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer att anställas direkt hos Blue Mobile Systems.

Om företaget:

Blue Mobile Systems AB (BMS) grundades 2004 som en avknoppning från forskningsinstitutet RISE (f.d. Viktoria). Bolaget utvecklar en digital helhetslösning för verksamheter inom bemannad bevakning och larm. GuardTools digitaliserar och automatiserar processer i syfte att öka effektivitet och kvalitetssäkra arbetsflöden. Bolagets kundbas återfinns främst i norra Europa.

Du erbjuds:

En trygg anställning på ett snabbväxande produktutvecklingsföretag där innovation, kreativitet och lagkänsla är viktiga ledord. Blue Mobile Systems är ett bolag med familjär atmosfär där de hjälper varandra framåt. Du kommer att spela en betydelsefull roll i teamet och har stor möjlighet att påverka produkten och bolagets framtid. Du kommer vara med på resan där expansion och globalisering är drivkrafter som skapar en stimulerande miljö med spännande möjligheter.

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att tillsammans med teamet diskutera och estimera arbetsuppgifter inom agil systemutveckling. Programmering av deras systemfunktioner genomförs agilt och scrumbaserat i sprintar.

Här erbjuds en inspirerande arbetsplats där du kan vara med och utveckla framtidens säkerhetslösning och en möjlighet att förbättra säkerheten och tryggheten för människor i många länder runt om i världen.

Blue Mobile Systems team består av positiva, nyfikna lagspelare som tillsammans levererar ett gott resultat. Vi letar efter dig som är en lagspelare med bra kommunikationsförmåga och som vill ha en bra stämning på jobbet. Du har ett genuint intresse för teknik och vill vara en del av framgångshistorien med deras GuardTools-system.

Vi söker dig som
 • Har ett genuint intresse för utveckling och ny teknik vilket du motiverar väl i din ansökan. Du strävar efter att alltid ta nästa steg för att lära dig ny kompetens och du trivs när du får lära dig nya saker. Som person tror vi att systemutveckling känns mer som din livsstil och passion, än bara ett jobb.
 • Har utbildning ifrån högskola, universitet eller YH-utbildning inom datavetenskap, systemvetenskap eller likvärdigt är ett plus, men inte en nödvändighet. I första hand ser vi dig, ditt driv och personliga egenskaper som det viktigaste.
 • Blue Mobile Systems arbetar främst med .NET framework samt C# för den absoluta majoriteten av deras komponenter, med en Microsoft SQL Server, och Android för deras app.
Personliga egenskaper:
 • Initiativtagande
 • Samarbetsvillig
 • Problemlösande
 • Noggrann
 • Ansvarstagande
Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse.
 • Omfattning: Heltid tillsvidare med en inledande provanställning.
 • Lön: Marknadsmässig.
 • Placering: Maskingatan 5, 417 64 Göteborg.
 • Kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult Philip Arcangioli.
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Blue Mobile Systems önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Läs mer om Blue Mobile Systems här!
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare

Inga fler liknande jobb tillgängliga