Academic Work · Publicerad 23 apr 2021

Har du erfarenhet av IT-support och är på jakt efter ett meriterande sommarjobb? Trivs du samtidigt i en internationell miljö med täta samarbeten kollegor emellan? Som IT-support hos vår kund får du en variationsrik vardag med fokus på att ge bästa möjliga support till interna medarbetare världen över. Låter detta som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan!

Information om uppdraget

Vi söker nu för Ekmans räkning en IT-supportmedarbetare för ett uppdrag som sträcker sig juni-augusti. Som IT-support kommer du ingå i ett team som ansvarar för utveckling, drift och support för den lokala och globala organisationen. Arbetsmiljön präglas av samarbete mellan kollegor och frihet under ansvar. Eftersom verksamheten på Ekman är global kommer du att ha kontakt med kollegor såväl nationellt som internationellt.

Tjänsten passar dig som brinner för att ge god service och arbeta med stort självständigt ansvar i en social och kommunikativ roll. Tjänsten inleds med en introduktion för att du ska få rätt förutsättningar att lyckas i din roll. Du kommer arbeta nära dina kollegor och successivt introduceras till både arbetssätt och arbetsuppgifter.

Du erbjuds
 • Ett meriterande sommarjobb
 • En social arbetsroll med många kontaktytor
 • En arbetsplats med internationell prägel
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som IT-support kommer du arbeta med användarsupport utifrån ärenden som kommer in, både från kollegor lokalt och globalt.

Du kommer till exempel att:
 • Arbeta med användarsupport inom Microsoft Outlook, Officepaketet/Office365, VPN och mobila enheter
 • Installera och konfigurera Windows operativsystem och datorer
 • Felsökning och ärendehantering
 • Arbeta med Active Directory
Tjänsten passar dig som har en god servicekänsla och ett stort intresse för IT-support. Det faller sig naturligt för dig att ge både snabb och korrekt support på ett pedagogiskt och professionellt sätt.

Vi söker dig som
 • Har mycket goda kunskaper och erfarenhet av IT-support i företagsmiljö
 • Är väl orienterad inom Windows operativsystem, Office 365 och Microsoft Office
 • Har en utbildning (pågående eller avslutad) inom IT vid högskola eller universitet
 • Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska för att kunna hantera kommunikation med kollegor och konsulter
Det är meriterande om du

* Har kunskap om/arbetserfarenhet av nätverk och servermiljö

Som person sprider du en positiv energi och har ett gott tålamod. Du är strukturerad, har god förmåga att planera, organisera och prioritera. Du tar stort ansvar för dina uppgifter och är noggrann i ditt utförande. Vidare har du en stark känsla för service och integritet och du är aktivt relationsskapande med andra människor där användarupplevelsen är i centrum.

Övrig information
 • Start: Juni
 • Omfattning: Heltid över sommaren, juni-augusti
 • Placering: Centrala Göteborg
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Läs mer om Ekman & Co här!
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support

Inga fler liknande jobb tillgängliga