Academic Work · Publicerad 24 sept 2021

Tillsammans med Novacura letar vi efter dig som har ett brinnande intresse för programmering, som vill utmanas och utvecklas i ett av Sveriges just nu mest snabbväxande bolag. Sök rollen så berättar vi mer, om vad som kan bli ditt nästa steg i din karriär!

Information om uppdraget

Novacura arbetar inom affärssystem och processutveckling deras idé är att hitta unika och anpassade lösningar för varje kund. Med kontor i tio länder och med en stark kultur som en del av sitt bolag så fortsätter verksamheten att växa. I rollen som Backend Utvecklare kommer du arbeta med design och implementing av system i organisationen. Du arbetar även med testning för att säkerställa bra kvalité. Framåtanda och att vara med i utvecklingen är viktigt för Novacura och därför ingår det även i ditt uppdrag att hålla dig uppdaterad om ny teknik och ligga i framkant för att utifrån detta bidra till förbättringar i systemen. Det finns möjlighet att arbeta på deras kontor i Hovås eller i Trollhättan.

Du erbjuds
  • Möjlighet till att vidarutbildas kontinuerligt i din roll som konsult, för att täcka in nya tekniker inom systemutveckling och programmering!
  • Vara en del av en organisation med stor fokus på Work life balance!
Du blir anställd som konsult för Academic Work och erbjuds en tillsvidareanställning. Som konsult hos oss erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Vi söker dig som
  • Universitets-/högskoleexamen mot datateknik eller likvärdig inriktning
  • Har ett stort intresse för programmering där vi ser att du har kunskaper inom C# och .NET
  • Mycket goda kunskaper i engelska både i skrift och tal
Meriterande:
  • Vidare ser vi det som meriterande för rollen om du arbetat i en liknande roll sen tidigare alternativt kan uppvisa ett längre projekt under din studietid som motsvarar kompetenser som krävs för rollen.
  • Kunskaper inom Microsoft Azure och/eller Google Cloud
Som person är du:
  • Noggrann
  • Självgående
  • Intiativtagande
Övrig information

Start: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid

Omfattning: Heltid

Placering: Göteborg eller Trollhättan

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Novacuras önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Läs mer om företaget genom att klicka på länken Novacura.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare

Inga fler liknande jobb tillgängliga