Academic Work · Publicerad 27 aug 2021

Har du tidigare erfarenhet av laboratoriearbete och trivs med att arbeta hands-on? Det har nu öppnats upp en möjlighet för dig som ser på laborativt arbete med en stor nyfikenhet och som vill utveckla dina kunskaper inom kemi. Ansök redan idag - vi tillämpar löpande urval.

Information om uppdraget

Academic Work söker en laboratorietekniker till Nynas med start i oktober. Uppdraget löper initialt januari ut, med goda möjligheter till förlängning.

Nynas har funnits i Sverige sedan 1930-talet och är en stor aktör inom oljeindustrin. Deras fokusområde är att raffinera råolja till specialprodukter som har en mängd olika användningsområden, exempelvis transformatoroljor, smörjoljor och däckoljor samt bitumen vilket bland annat används som bindemedel vid asfaltläggning. Nynas Sverige har huvudkontoret beläget i Stockholm och de två raffinaderierna finns i Göteborg (där denna tjänst är placerad) samt i Nynäshamn.

Som laboratorietekniker ingår du i en grupp om 5 personer. Du kommer i denna tjänst att ha ett nära samarbete med övrig laboratoriepersonal, driftansvariga, produktionstekniker, depån samt planeringen och får chansen att arbeta självständigt och utveckla dina kunskaper inom kemi. Tjänsten passar dig som tycker om att arbeta praktiskt & hands-on i labbet.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden.

Arbetsuppgifter
 • Utföra labbanalyser enligt specifikationer och standarder
 • Skriva certifikat, uppdatera säkerhetsblad samt rapportera resultat
 • Kalibrera labbutrustning
 • Beräkna recept
 • Löpande lagerkontroll
Vi söker dig som
 • Har som minst en avslutad gymnasial utbildning inom kemi
 • Har någon form av erfarenhet inom labbarbete
 • Talar och skriver det svenska och engelska språket obehindrat
Som person är du effektiv, strukturerad och trivs med att arbeta både i team och självständigt. Du har lätt för att snabbt sätta dig in nya arbetsuppgifter och tar dig an arbetsuppgifter med stort engagemang. För att trivas i rollen krävs även att du är bekväm med att stundvis arbeta under hög belastning och tidspress.

Din personlighet utmärks av att du har en mycket god samarbetsförmåga samt stor drivkraft att lära dig nya arbetsområden. Du är analytisk och noggrann, kan ta initiativ och har förmåga att lösa flera uppgifter samtidigt. Du är ansvarstagande samt miljö-, kvalitets- och säkerhetsmedveten.

Övrig information
 • Start: 1/10
 • Omfattning: Heltid, initialt januari ut, med goda möjligheter till förlängning
 • Placering: Oljevägen 55, 418 78 Göteborg.
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Nynas önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Läs mer på Nynas hemsida!
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga