Academic Work · Publicerad 12 okt 2021

Är du en systemutvecklare i början av din karriär och letar efter en arbetsplats där du kan utvecklas tillsammans med rutinerade kollegor? Vill du vara en del av ett spännande bolag där arbetet ständig präglas av att våga vara innovativ för att skapa framgång? Sök tjänsten som junior systemutvecklare till iCore redan idag, vi arbetar med löpande urval!

Information om uppdraget

Som junior systemutvecklare hos iCore får du möjligheten att vara en del av produktutvecklingen inom deras egna programvara, iCore Integration Suite. Kvalité genomsyrar varje bit i arbetet för att skapa en långsiktig och högkvalitativ produkt. Du får möjlighet att ingå i ett team där ni arbetar med dagliga scrums och ett agilt arbetssätt. Förutom att samarbeta med ditt team så har du även en nära dialog med dina kollegor som arbetar närmare användarna samt med skaparna bakom företaget, som samtliga besitter en gedigen kunskap.

Hos iCore kommer du i din arbetsroll dagligen ställas inför roliga utmaningar och case att lösa. I kontoret är du omgiven av en familjär och härlig stämning med utsikt över Göteborg vart du än befinner dig i lokalen. Kontoret bjuder också in till sociala pauser och gemenskap.

Du erbjuds
  • Stora utvecklingsmöjligheter inom ett inspirerande bolag
  • Få arbeta i ett företag som utvecklar sina egna standardprodukter
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. För rätt person finns goda möjligheter att efter ett år erbjudas långsiktig anställning hos iCore. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter
  • Arbeta med utveckling av iCore Integration Suite
  • Utveckla och ta fram nya produkter och program
  • Arbeta med utvecklingen av en ny portal som är framtiden hos iCore
Vi söker dig som
  • Relevant utbildning inom systemutveckling på högskola eller universitet
  • Goda kunskaper inom C# och .NET
  • Goda kunskaper i svenska och engelska då detta används i det dagliga arbetet
Meriterande om du har:

* Arbetat i en liknande arbetsroll sedan tidigare

Som person är du:

Du har en god förmåga att samarbeta med dina kollegor. Du är nyfiken på att lära dig och har ett stort intresse för utveckling. När du stöter på ett problem så letar du med god energi efter en lösning och strävar alltid efter att göra ditt yttersta i ditt arbete.

Övrig information

Start: Omgående, med hänsyn till evenutell uppsägningstid

Omfattning: Heltid

Placering: Göteborg, Gårda

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och iCores önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
iCore
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare

Inga fler liknande jobb tillgängliga