Academic Work · Publicerad 10 nov 2021

Är du en problemlösare som brinner för programmering och teknik i framkant? Drivs du av att skapa innovativa lösningar som bidrar med värde till kunder världen över där du blir en viktig kugge i företagets resa framåt? Som nätverkstekniker hos VX Fiber möter du kulturer från världens alla hörn och den ena dagen blir inte den andra lik. Vi utlovar en arbetsplats med personlig utveckling, högt i tak och nya erfarenheter högt som lågt. Gillar du teknik och att resa inom tjänsten? Se hit!

Information om uppdraget

VX Fiber är ett företag som ligger i framkant vad gäller teknik. Företaget gillar att göra saker både annorlunda och bättre vilket innebär att fokus ligger på innovativa lösningar som skapar värde för sina kunder. Som medarbetare på Göteborgskontoret blir du en viktig del av ett mindre team lokalt. Utöver gruppen på plats, arbetar du nära kollegorna på de andra kontoren som är belägna i London, Milano, Tyskland och Umeå. Som ny på VX Fiber kommer du få en gedigen introduktion genom nära samarbete med din mentor. Tillsammans sätter ni upp en plan utifrån dina tidigare erfarenheter och säkerställer att du genom nyfikenhet, tar nya kliv i din yrkesroll.

VX Fiber driver och driftar fibernät med fokus på automatisering av processer. De är aktiva världen över och du kan förvänta dig en vardag med resor i olika väderstreck där du får uppleva olika kulturer och en miljö där du som medarbetare får utforska potentiella idéer.

Arbetsuppgifter

Som nätverkstekniker på VX Fiber kan du förvänta dig en vardag bestående av utmaningar högt som lågt. Du kommer exempelvis att:
 • Arbeta med kodning, scripting, testning och validering
 • Säkerställa dokumentation
 • Hitta och identifiera nya tjänster
 • Resa i tjänsten till världens alla hörn
Vi söker dig som
 • Har en relevant bakgrund, antingen via utbildning eller genom erfarenhet med goda kunskaper inom kodning, gärna Open Source och Git
 • Besitter ett genuint intresse för teknik och kunskaper i SQL samt Python/Bash eller Linux
 • Har obehindrade kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift då du kommer ha världen som din arbetsplats
Det är meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet som nätverkstekniker eller liknande, alternativt längre praktikperiod. Vidare anses det även vara meriterande om du besitter språkkunskaper i tyska då detta är en växande marknad.

Som person är du en problemlösare med sinne för kvalitet och att skapa goda resultat. För att lyckas med detta tror vi att du har god samarbetsförmåga och visar på initiativförmåga då det alltid finns utrymme för att förfina samt vidareutveckla moment i arbetsprocesserna. Då du i rollen som nätverkstekniker är representant för VX Fiber ute hos deras kunder, är du kommunikativ och trygg i att våga konsultera samt vidareutveckla såväl nya som tidigare kundrelationer.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Direktrekrytering. Heltid, tillsvidare.
 • Placering: Göteborg, resor över hela världen förekommer
 • Frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Läs mer om företaget här!
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Nätverkstekniker

Inga fler liknande jobb tillgängliga