AdMare Ship Management · Publicerad 19 mars

Till vår kund AdMare Ship Management AB söker vi nu efter en ekonomiassistent. Detta är ett konsultuppdrag via EQonomy/Wise Professionals på heltid med god chans till anställning hos AdMare Ship Management efter uppdragets slut. Uppdraget är tänkt att påbörjas under april 2019 eller enligt överenskommelse.

Ditt uppdrag

Som konsult hos AdMare Ship Management blir du del av ett gott gäng på 11 personer i trivsamma lokaler i centrala Göteborg. På denna spännande arbetsplats möts du av internationella kontaktytor inom shippingbranschen där man både jobbar hårt och har roligt tillsammans. AdMare Ship Management är en platt organisation med korta beslutsvägar och med stor variation i åldrar och erfarenhet. Du kommer ha goda arbetsförhållanden med bl.a. 37,5 timmars arbetsvecka och flextid.

Admare Ship Management är ett transaktionsintensivt bolag där alla kostnader som rör fartygen hanteras av ekonomiavdelningen. Din huvuduppgift kommer att vara helhetsansvar för leverantörsreskontror där du hanterar hela flödet från mottagande, attestrutiner till utbetalning som sker via fil till banken. Fakturorna hanteras i scanningsprogrammet Centsoft och reskontran i Visma Administration. När man kommit in i dessa arbetsuppgifter

kan det finnas möjlighet att utöka tjänsten med fler ansvarsområden beroende på kompetens och engagemang.

Din bakgrund

För att lyckas i denna roll behöver du inte tidigare ha arbetat med leverantörsreskontra, men du bör ha en förståelse för det ekonomiska flödet och ha ett administrativt sinnelag. Du bör även trivas i arbetet att hantera stora mängder fakturor på daglig basis vilket är själva basen i arbetet. Med ett intresse för branschen och en nyfikenhet till utveckling finns det goda möjligheter att bredda dina ansvarsområden. AdMare ser gärna en konsult som kan hitta nya vägar och inte vara rädd för att komma med förslag och idéer. Då det är en relativt liten grupp förväntas du även kunna hjälpa till där du behövs vid behov. Givetvis har du även som målsättning att arbetet ska utföras så kvalitativt som möjligt.

Du behöver kunna kommunicera flytande i såväl svenska och engelska och ha ett naturligt sinne för olika system. Har du kunskap i fler språk så som finska eller tyska är detta meriterande.

När du blir en av oss

Som konsult hos EQonomy/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos EQonomy/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Vi på EQonomy är rekryteringsspecialister inom ekonomi och finans. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö samt i Köpenhamn och är ett affärsområde inom Wise Professionals - rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Lisa Kayser (lisa.kayser@wise.se, 076-000 18 60) och konsultchef Alexandra Cederqvist (alexandra.cederqvist@wise.se, 073-521 65 60).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
16 apr
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent

Inga fler liknande jobb tillgängliga