Adway · Publicerad 12 okt 2021

Har du en passion för digital marknadsföring och tech? Vill du hjälpa några av Nordens största arbetsgivare att hitta nya talanger via jobbannonsering på sociala medier? Då har du tur! Vi letar efter en Produktionsledare som vill joina oss på vår tillväxtresa. Du ingår i vårt operativa team som jobbar likt en marknadsbyrå där vi hanterar alltifrån implementationer av vår produkt till kreativt innehållsskapande. I teamet arbetar du nära Tekniska projektledare samt våra Customer Success Managers.

Vilka är Adway

Adway är ett ScaleUp-bolag med kontor i Göteborg, Stockholm, och London. Vi brinner för att hjälpa bolag att hitta de bästa kandidaterna på marknaden. Det gör vi genom att attrahera och konvertera topptalanger med hjälp av automatiserad jobbannonsering i sociala medier.

Vad kan Adway erbjuda dig?

Vi erbjuder dig att få vara med på en spännande tillväxtresa och tror starkt på individuell utveckling och vill att du ska växa i takt med bolaget! Vi har höga mål, fantastiska kollegor och en kultur som stödjer din framgång. Det finns ett nära samarbete över teamen och alla hjälps alltid åt för att leverera det bästa för våra kunder.
Bli en del av ett snabbväxande ScaleUp-bolag med korta beslutsvägar. Arbeta med en unik produkt som genererar stort värde för våra kunder. Roliga kollegor som älskar att hitta på saker både på och utanför arbetstid. After-Works, Quiz, resor och besök på våra kontor i Stockholm, Polen och London.

Om rollen

Som Produktionsledare kommer du ingå i ett team med en Teknisk projektledare, Customer Success Manager och en Social Media Content Creator. Du kommer vara ytterst ansvarig för att leda den kreativa processen av våra kundimplementeringar. Du ser till att idéerna tas vidare från ritbordet och möter kundens förväntningar på bästa sätt. Du hanterar budget och ser till att hålla deadlines samt är drivande i att leverera lyckade projekt!

Vidare kommer du att

Ansvara för att strukturera och delegera inkommande kreativa produktioner för våra kunder vilket kan innebära, content till vår produkt Apply Connect, Adway Apply och Employer Branding kampanjer. Tillsammans med CSM och KAM, leda möten och workshops med våra kunder där potentiella försäljningsmöjligheter finns och kräver din expertis inom marknadsföring och din kreativa input tex, hur våra kunder ska arbeta med deras employer branding strategi, landningssidor etc.

Defina och etablera strukturer och playbooks för vår produkt tillsammans med teamet
Ansvara för att vi har ett en god relation och produktion med våra konsulter. Sätta upp social media och employer branding strategier till våra kunder. Tillsammans med vår Social Media Content Creator, ansvara för kreationen och uppföljning av kampanjernas prestation.

Vem söker vi

Vi tror att du har minst tre års arbetslivserfarenhet från inhouseavdelning alternativt reklambyrå i en roll som produktionsledare. Du har kunskap och erfarenhet av produktionsprocessen samt av rörligt och digitala medier. Du behärskar svenska väl i både tal och skrift och är bekant med Facebook- & Linkedin Business Manager

Bevisad erfarenhet av en kreativ strategi, planering eller relaterad position i en snabb, digital första media-miljö
Imponerande kunskap om visuella reklamplattformar: Facebook, YouTube, Programmatic, Google App -kampanjer, Snapchat, etc.

Stark projektledningserfarenhet med förmågan att klara snäva deadlines samtidigt som du arbetar över flera projekt, team och discipliner samtidigt Förmåga att tänka kritiskt och översätta datainsikter till konsumentberättelser och digitala strategier. Hands-on attityd och vilja att driva out-of-the-box tänkande på allt arbete.

Här kan du samla bonuspoäng

Tidigare arbetat med betald annonsering genom ett eller flera av följande kanaler: Google Ads, Snapchat, TikTok eller Reddit.
Erfarenhet av Figma, Photoshop och/eller Illustrator.

Så söker du

Är du Adways nästa medarbetare? I så fall väntar vi med spänning på din ansökan, du söker via jerrie.se

Har du frågor kontakta Frida Dire rekryteringskonsult på Jerrie, 0703 001016 frida.dire@jerrie.se

Sista ansökningsdagen är 30 oktober

Vi ser fram emot att höra av dig!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
We believe it's our mission to connect you with the best talent in the candidate market. We do that by combining social media job advertising, automation, advanced machine learning software and human expertise. As your data-driven talent acquisition partner, we support you in finding, connecting with, and converting relevant talent. All this, while ensuring your employer brand presence increases and you become their employer of choice
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga