Ahlsell · Publicerad 27 mars 2019

Vill du arbeta i en affärsinriktad organisation och nära chefer? Då kan rollen som HR Business Partner hos oss vara något för dig!

Nu finns möjligheten att arbeta som HR Business Partner i en strategisk och chefsnära HR-roll hos oss på Ahlsell. I rollen som HR Business Partner kommer du arbeta nära våra regionchefer och försäljningschefer i region Syd och region Väst samt division Industri. Du får möjlighet att bli del av ett framgångsrikt företag med en tillitsfull kultur. Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Ahlsell är en organisation med stort kundfokus och våra ledord och värderingar är ansvar, öppenhet och enkelhet. Vi erbjuder våra medarbetare goda utvecklingsmöjligheter och en bra arbetsmiljö. Hos oss är atmosfären kamratlig, möjligheterna att påverka stora och du kan genom din kompetens inom HR utveckla vår verksamhet att nå fortsatta framgångar med våra medarbetare. Då vi är ett försäljningsinriktat företag har vi ett högt tempo och framåtdriv i organisationen.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som HR Business Partner kommer du att arbeta som generalist inom HR och arbeta nära ledningen i region Syd och region Väst samt division Industri. I din roll kommer du bland annat arbeta med att:
  • Coacha, stötta och utmana chefer i organisationen i HR-frågor, såsom rekrytering, kompetensutveckling, arbetsrätt och arbetsmiljö.
  • Organisationsutveckling och förändringsarbete inklusive förhandlingsansvar.
  • Vara en aktiv del av regionala ledningsgrupper och division industri där du driver HR frågor i enlighet med våra värderingar och affärsidé
  • Driva arbetet med ledarskap, medarbetarengagemang och kultur.
  • Arbeta för att implementera HR rutiner och beslut.
  • Ansvara för HR-processer vid förvärv inom dina regioner.
  • Att arbeta med ett område inom HR som du får ett nationellt ansvar för.
ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Du blir del av ett HR-team bestående av 15 personer, 5 HR Business Partner och 10 personer inom Lön/HR-administration. Du rapporterar till Chef HR och Internkommunikation som ingår i Sveriges ledningsgrupp. Du kommer att vara en del av ledningsgruppen i region Syd och ledningsgruppen i Väst samt för division Industri.

Då du kommer att arbeta verksamhetsnära förväntas du i rollen ha en närvaro i organisationen. Eftersom du kommer att stötta både region Syd och region Väst, så kan du vara bosatt antingen i Malmö eller Göteborg. Tjänsteresor förekommer till båda regionerna med några dagsresor i månaden. Vissa resor till huvudkontoret i Liljeholmen förekommer också.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig mer flerårig erfarenhet av HR med kunskap inom arbetsrätt, rekrytering, arbetsmiljö, kompetensutveckling och rehab. Du är van att stötta, coacha och ge olika perspektiv till cheferna för att utveckla ledarskapet, affären och verksamheten. Du har en god förhandlingsvana och då vi är en affärsdriven organisation söker vi dig med en ekonomisk förståelse. Du känner dig bekväm med att hålla föredrag och hålla i workshop inför olika grupperingar. I grunden har du en högskoleutbildning inom beteendevetenskap, personal, ekonomi eller liknande. Det är meriterande om du har erfarenhet av ledarskap och det är även meriterande om du har erfarenhet från en affärsinriktad verksamhet. Du har goda kunskaper i Office-paketet. Då vi verkar på den nationella marknaden och vi internt kommunicerar på svenska söker vi dig med goda kunskaper i svenska.

Då du kommer att arbeta nära chefer och på ett konsultativt sätt stötta dem i HR-frågor söker vi dig med en god kommunikativ förmåga. Du är trygg i din roll och skapar förtroende och engagemang bland chefer, medarbetare och externa samarbetspartners. Som HR Business Partner kommer du verka i en affärinriktad organisation och vi söker dig med en resultatorienterad förmåga. Då du kommer att vara en aktiv del av de regionala ledningsgrupperna och en division och med ett ansvar att förhandla söker vi dig med en förmåga att påverka.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
26 apr 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal

Inga fler liknande jobb tillgängliga