AkzoNobel AB · Publicerad 10 juli

Responsibility

Har du ett intresse för HR-system och IT? Är du en person där projektledning har en naturlig del i ditt liv? Vill du dessutom arbeta på ett globalt företag med en hög ambitionsnivå? Då kan du vara vår nya Functional Specialist inom HR IT!

Du kommer att tillhöra ett team av HR och löneadministratörer som tillsammans bildar vårt People Services team inom Global Business Services. Liknande team finns i de åtta andra länder där AkzoNobel har störst verksamhet samt ett globalt People Services team. Utmärkande för vår gemensamma kultur är att vi brinner för vårt uppdrag, har roligt tillsammans, ställer alltid upp för varandra och löser våra arbetsuppgifter tillsammans.

Arbetsuppgifter:
 • Stötta vår HR-service funktion "People Services" interna projekt, processer och verktyg samt stödja globala projekt vid behov.
 • Ansvarig för att administrera uppstart och avslut i löneperioder enligt processen.
 • Ta fram rapporter, underlag och beräkningsregler i relation till vårt lönearbete
 • Identifiera problem med IT-applikationer, inklusive organisationshantering, systemgränssnitt, korrespondens och konfigurationslogik, och vidta lämpliga åtgärder för att lösa problemen.
 • Ansvarig för att driva HR IT-stöd för Akzo Nobels löneprocess.
 • Använda Global Master Data Management
 • Hantera stödsystemuppgraderingar
 • Ansvarig för att se till att verksamhetens behov överensstämmer med våra HR-system
 • Implementera lokala HR IT-initiativ och ansvara för riskhantering av systemen.

Job requirements/Candidate profile
 • Minst 3 års relevant arbetslivserfarenhet, gärna inom en HR supportfunktion
 • Utbildning inom HR, Business administration, IT eller motsvarande
 • En djup förståelse för HR-stödteknik och en förmåga att snabbt lära sig ny teknik.
 • Kunskap om HR-policies och rutiner samt en förmåga att tolka dem på IT-villkor
 • Erfarenhet av projektledning
 • Stark kommunikationsförmåga, båda i tal och skrift, i svenska och engelska.


AkzoNobel har en ledande marknadsposition och strävar efter att alltid leverera den högsta möjliga kvaliteten. Därför söker vi efter dig som är ambitiös och vill ge det lilla extra för att ge bra service. Du har ett starkt eget driv och trivs med ett högt tempo och en hög förändringstakt. Du ser möjligheter och har en inställning att allt är möjligt. Du är också mån om att utföra ditt arbete på ett noggrant och självständigt sätt, med hög kvalitet. Att vinna tillsammans är en självklarhet för dig!


Vad kan AkzoNobel erbjuda dig?

Om du delar våra värderingar och mål, kan vi ge dig en karriär där dina kunskaper och ambitioner uppmärksammas och belönas. Du kommer att arbeta i en internationell miljö med många möjligheter att utvecklas – både personligt och yrkesmässigt. Du kommer att arbeta med likasinnade som delar din inställning och entusiasm. Genom att arbeta med AkzoNobel kommer du även att hjälpa oss att nå vår ambition – att bli förstahandsvalet för kunder, aktieägare och medarbetare över hela världen.


Mer om företaget

Inom AkzoNobel är vi 45 000 engagerade medarbetare som tillsammans skapar förutsättningar för en god livskvalitet och en inspirerande vardag. Vi är ett ledande globalt färgföretag och en stor producent av specialkemikalier som förser företag och konsumenter världen över med såväl färg och ytskydd, som ingredienser till viktiga vardagsprodukter. Idag är vi verksamma i över 80 länder och vårt huvudkontor ligger i Amsterdam, Nederländerna. Våra innovativa produkter bär på en stolt historia och är skapade för att göra livet enklare för människor i en snabbt föränderlig värld. Bland våra välkända varumärken finns Eka, International, Cuprinol, Jozo och Nordsjö. Vi rankas återkommande som ledande inom hållbar i vår bransch och drivs av att bidra till välmående städer och levande samhällen genom att skapa en färgstark och trygg värld där livet blir bättre genom det vi gör.


Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid där du rapporterar till Managern för Payroll & HR system. Tjänsten är baserad i Rollsbo, Kungälv. Vi arbetar med löpande urval vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista anökningsdag.


Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med CV och personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Om du behöver hjälp eller har frågor om rekryteringsprocessen vänligen kontakta TalentResourcing.SE@akzonobel.com


För ytterligare information om tjänsten vänligen kontakta Lena Kindström, Manager Payroll & HR systems, på 0709577227


Fackliga kontaktpersoner:

Akademikerklubben: Emma Lundin +46709 577 595


Unionen: Helene Rosenlund +46 31 58 77 28


Ledarna: Ronny Knutsson +4631 58 73 44


Som ett led i vårt arbete för en drogfri arbetsmiljö drogtestar vi alla nyanställda.


Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.


Glöm inte att följa oss på LinkedInoch Facebookför regelbundna uppdateringar om intressanta tjänster och nyheter.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
AkzoNobel creates everyday essentials to make people's lives more liveable and inspiring. As a leading global paints and coatings company and a major producer of specialty chemicals, we supply essential ingredients, essential protection and essential color to industries and consumers worldwide. Backed by a pioneering heritage, our innovative products and sustainable technologies are designed to meet the growing demands of our fast-changing planet, while making life easier. Headquartered in Amsterdam, the Netherlands, we have approximately 45,000 people in around 80 countries, while our portfolio includes well-known brands such as Dulux, Sikkens, International, Interpon and Eka. Consistently ranked as a leader in sustainability, we are dedicated to energizing cities and communities while creating a protected, colorful world where life is improved by what we do.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
31 aug
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Löner & Förmåner