AkzoNobel AB · Publicerad 3 okt

Om företaget


AkzoNobel Pulp and Performance Chemicals är en ledande aktör inom teknologi för massablekning, papperskemikalier, kiselsyrasoler och expanderbara mikrosfärer. Vi erbjuder innovativa och hållbara produkter och teknologier som används av kunder för en mängd industriella ändamål. Våra 2 400 medarbetare finns i 32 länder. Pulp and Performance Chemicals är en affärsenhet inom AkzoNobel, som är världens största färgföretag samt en ledande producent av specialkemikalier.

Vår anläggning i Bohus är en strategisk produktionssite för affärsenhet Pulp and Performance Chemicals. Den består av fyra produktionsanläggningar, fem laboratorier och flera kontorsbyggnader som ger arbete åt ca 500 personer, varav omkring 150 personer arbetar inom produktion.

Här framställer vi väteperoxid, separationsprodukter (Kromasil), kiselsyrasoler samt alkalipellets. Förutom produktion ansvarar vi också för mediaförsörjning och vattenrening på anläggningen.

Nu söker vi fler medarbetare för att kunna växa och driva produktionsanläggningarna på ett sätt som bidrar till större volymer, högre kvalitet och nöjda kunder.

Om tjänsterna


Vi söker en operatör till vår lastning och packningsavdelning. Du kommer arbeta med packning av produkter enligt beställning i en gemensam avdelning som servar våra fyra fabriker på siten. Arbetet består av bland annat av fyllning produkter enligt lagd order till bulkbil, järnvägsvagn, ISO-container, IBC och fat samt ansvar för packning, märkning och avvikelser på produkt. Produkter packas också i småemballage med hjälp av förpackningslinor och manuella arbetssätt. Det varierar mellan produktsegment och fabrik vilken typ av emballage som är aktuellt. Du ansvarar också för etikettering enligt kundkrav och avrapportering i SAP. För styckegods ingår iordningsställande och lastsäkring av fat och IBC för att säkerställa att produkten når kunden i gott skick.

Du kommer att arbeta i ett team som i samråd med chefer, planerare och administratörer ska säkerställa att kundens krav uppfylls och att alla leveranser görs punktligt och enligt kundorder.Job requirements/Candidate profile

Vi ser ett du har ett intresse för att arbeta inom kemi och processindustrin, företrädesvis med praktiska uppgifter både inomhus och utomhus. Du är noggrann, kvalitetsmedveten och tycker om att jobba med planering för att effektivt säkerställa kundernas leveranser. Om du har erfarenhet av arbete med utlastning och/eller packning från annan industri är det meriterande och det är gynnsamt om du trivs i en miljö där man får ta eget ansvar. Du har goda datakunskaper och har god svenska och engelska förmåga. Det är meriterande om du har godkänd truckutbildning med tillhörande truckkort. Körkort B är ett krav

Vi har ett stort fokus på att upprätthålla en god arbetsmiljö där säkerhet, hälsa och miljökrav följs, vilket innebär att du följer instruktioner och rutiner, håller god ordning och bidrar till kontinuerliga förbättringar inom det egna arbetsområdet.

Du är en stabil och trygg person som aktivt strävar efter att förbättra arbetsprocesser och stärka kompetens samt bidra till ett öppet och positivt arbetsklimat. Du gillar att finna lösningar på problem och dela med dig av din kunskap till andra. Du har förmågan att arbeta inom en miljö med höga säkerhetskrav och har ett kvalitetsmedvetet förhållningssätt.

Ytterligare information

Detta är en tillsvidareanställning på heltid och placerad i Bohus. Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med cv och personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Om du behöver hjälp vänligen kontakta recruiting.se@akzonobel.com

För mer information om tjänsten, vänligen kontakta Marjo Myllylä, Packing manager, via vår växel +4631587000

Har du frågor kring rekryteringsprocessen kontakta Talent Resourcing Partner, Hugo Jobring +46709577361

Facklig kontaktperson IF Metall, Dennis Ljunggren 031-58 72 58

Som ett led i vårt arbete för en drogfri arbetsmiljö drogtestar vi alla nyanställda

Mer om företaget


AkzoNobel Pulp and Performance har länge levererat industrier över hela världen med kvalitetsingredienser som är nödvändiga för tillverkning av tusentals vardagliga produkter. Den typ av produkter som är en viktig del av din dagliga rutin. Tillsammans med våra kunder utvecklar och levererar vi ett brett sortiment av innovativ teknik och hållbara lösningar. Till exempel hjälper vi, förutom att bidra till säkra och effektiva produktionsprocesser, våra kunder att bli mer konkurrenskraftiga samtidigt som de använder färre resurser. Vår banbrytande portfölj innehåller blekmedel, kolloidala kiseldioxidlösningar, expanderbara mikrosfärer och derivatiserat kiselmaterial och kolonner. Saker du inte alltid är medveten om, men som du litar på varje dag.

Glöm inte att följa oss på LinkedIn och Facebook för regelbundna uppdateringar om intressanta tjänster och nyheter.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
AkzoNobel creates everyday essentials to make people's lives more liveable and inspiring. As a leading global paints and coatings company and a major producer of specialty chemicals, we supply essential ingredients, essential protection and essential color to industries and consumers worldwide. Backed by a pioneering heritage, our innovative products and sustainable technologies are designed to meet the growing demands of our fast-changing planet, while making life easier. Headquartered in Amsterdam, the Netherlands, we have approximately 45,000 people in around 80 countries, while our portfolio includes well-known brands such as Dulux, Sikkens, International, Interpon and Eka. Consistently ranked as a leader in sustainability, we are dedicated to energizing cities and communities while creating a protected, colorful world where life is improved by what we do.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga