Albert · Publicerad 23 sept 2020

Välkommen till Albert - Sveriges hetaste EdTech-bolag inom matematikinlärning för barn och ungdomar!

Vill du vara med och bidra till att demokratisera kunskap genom teknik till så många elever som möjligt? Har du dessutom ett genuint intresse för design? Då har vi uppdraget för dig.

Som Digital Designer kommer du att vara med och bygga vidare på Alberts fortsatta framgång. Personen vi söker är en kreatör som brinner för kommunikation och digitala tjänster som gör skillnad på samhällsnivå.

Om rollen:

Dina arbetsuppgifter kommer att spänna över ett brett spektrum där du tillsammans med resten av marknadsteamet arbetar för att utveckla, optimera och driva bolagets marknadsföring. Som en av två designers på Alberts marknadsavdelning kommer du att få arbeta med webbdesign, kampanjsidor, content till betald annonsering på sociala medier, assets till externa samarbetspartners, digitala och tryckta annonser samt övrigt grafiskt material som används i marknadsföringssyfte.

Vi värdesätter talang och tar gärna emot ansökningar från nyexaminerade såväl som erfarna kreatörer. Som Digital Designer kommer du ha det riktigt roligt på jobbet och en grym chans att få bidra med mycket samtidigt lära dig massor. Detta får du göra med ett skönt, vasst och kompetent gäng.

Vi söker dig som:
 • Har en eftergymnasial utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
 • Har en god erfarenhet av design för SoMe, gärna native-plattformar och en passion för att ständigt förbättra, förenkla och utvecklas.
 • Är en nyfiken och proaktiv person med ett genuint intresse för design som håller sig ajour med vad som sker inom området.
 • Har förmågan att vara tydlig, arbeta strukturerat samt möta deadlines.
 • Har vana att arbeta med integrerad kommunikation över flera kanaler.
Du har goda kunskaper inom:
 • Adobe Creative Suite (Illustrator, Photoshop, InDesign).
 • Sketch (är ett plus).
 • UX (är ett plus).
 • Datadrivna processer med användaren i fokus.
Det är även meriterande om du har viss erfarenhet av:
 • Olika typer av digitala annonsformat samt A/B-testning.
 • Animationer/rörliga medier, rörlig bild.
 • UI/UX-design.
Övrigt

I denna rekrytering samarbetar Albert med One of a Kind Relations (OOAK Relations). Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Daniel Grette på +46706-10 67 40 / daniel@ooakrelations.se

Då urval sker löpande rekommenderar vi dig att söka tjänsten omgående. Alla ansökningar och kontakter med One of a Kind Relations behandlas konfidentiellt.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi är en Göteborgsbaserad start-up som vill demokratisera kunskap genom teknik: alla barn och unga ska kunna ha tillgång till sin egen privatlärare i matematik.

Teamet är ett härligt gäng som vill bli bäst i världen på att förstå elevens särskilda behov och önskemål med syfte att höja kunskapsnivåerna i skolan. Plugget ska helt enkelt bli roligt, tillgängligt och mer relevant för varje elev!

Vi består av ett ungt, internationellt och mångsidigt entreprenörsteam med ambitionen att göra Albert till det uppenbara digitala valet för barns lärande. För närvarande har över 150 000 svenska familjer valt Albert som sin digitala matematiklärare, ett antal som ökar varje vecka.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Designer

Inga fler liknande jobb tillgängliga