Alten Sverige AB · Publicerad 17 okt

Personality / Commitment

Vill du vara med och utveckla nästa generations produkter tillsammans med Alten i Göteborg? Vi fortsätter att expandera, och nu söker vi för kommande behov dig som brinner för teknik och produktutveckling och som är redo för en konsultroll tillsammans med de mest engagerade IT-och teknikkonsulterna i Sverige!

Vi har många spännande kunder och uppdrag inom ett brett spektra, fordon såväl som annan industri, och har ett löpande behov av duktiga och engagerade konsulter. För oss är det viktigaste att vi anställer rätt personer med driv och motivation. På Alten får du därför möjlighet att vara delaktig i val av uppdrag och på så sätt din karriär. Vi ger dig möjlighet att utvecklas i den riktning du själv vill.

Har du vad som krävs för att arbeta med de mest engagerade teknik- och IT-konsulterna?

Job / Skills

För att ha rätt förutsättningar för rollen söker vi dig som vill vara en del i ett team där det gäller att finna snabba lösningar till problem och som har ett genuint intresse för teknik och produktutveckling. Vi söker flera nya medarbetare med placering i Göteborg och har öppningar som riktar sig såväl till dig som erfaren konstruktör som till dig som nyexaminerad.

Vi söker dig som har en akademisk utbildning i grunden, maskiningenjörsinriktning eller liknande som gett dig motsvarande kunskaper. Du har erfarenhet från något eller flera av de vanligaste CAD-verktygen, extra meriterande är erfarenhet från Catia V5, Inventor, Solid Works, NX, eller Creo/ProE. Har du dessutom specifika kunskaper kring gjutgods, plastkonstruktion och/eller plåtkonstruktioner så är du helt rätt person för oss. Utöver detta bör du tycka om att arbeta i projektform och trivas med att arbeta i grupp. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

Personliga egenskaper som vi värdesätter är din förmåga att agera självständigt och affärsmässigt. Du är positiv, utåtriktad och drivande med förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer med våra kunder. Du stimuleras av problemlösning och använder din kreativitet till att hitta nya lösningar. Naturligtvis har du ett genuint teknikintresse! Du anser att din lön ska stå i relation till din kompetens och vidare delar vi ansvaret med dig för att upprätthålla och utveckla din konkurrenskraftiga konsultprofil. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser

Information

Ansökningstiden : 30/11/2016
Kontakt : Sofia Näverbrant
Region : Sweden - Västra Götaland - Gothenburg
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
På Alten utvecklar och levererar vi kompetens för världsledande företag genom De mest engagerade teknik- och IT-konsulterna. Våra kunder återfinns inom branscher som Energy, Telecom, Automotive, Defence & Aerospace och Industry och vi är verksamma genom hela produktutvecklingskedjan. Som en del av Alten Group har vi över 18.000 medarbetare och verksamhet i 20 länder.

Det är vår övertygelse att äkta engagemang skapas genom valfrihet och möjligheten att påverka sin egen personliga utveckling - vår affärsmodell ger den möjligheten. Denna valfrihet gör att vi kan erbjuda våra kunder de mest engagerade konsulterna, oavsett uppdrag.
+ Läs mer om företaget

Inga fler jobb från Alten Sverige AB tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga