Andra AP-fonden · Publicerad Igår 08:29

Andra AP-fonden är en attraktiv arbetsgivare med cirka 65 medarbetare, som alla arbetar i Göteborg. Här arbetar några av de främsta inom sina respektive områden som förvaltare, analytiker och andra specialister.

Företagskulturen präglas av personligt ansvar och individualitet inom ramen för en stark teamanda. Etiskt agerande är en viktig del av företagskulturen och ingår som en självklar del i fondens värderingar; långsiktigt värdeskapande, ansvarsfull, respekt och ständiga förbättringar.

I rollen som Personalchef har du det operativa ansvaret för alla HR-relaterade frågor. Du kommer att driva, utveckla och följa upp HR-processer som ligger i linje med och bidrar till fondens övergripande mål. Andra viktiga områden är att agera stöd till cheferna i organisationen och jobba med kontinuerlig ledarutveckling.

Värdegrundsarbete, kompetensutveckling och långsiktig personalförsörjning är viktiga ansvarsområden vid sidan av löpande frågor inom t ex rekrytering, successionsplanering, riktlinjer/policies och HR-administration. Du blir Andra AP-fondens specialist inom arbetsrätt, avtal och lagar. Du rapporterar till Chef HR och Kommunikation.

Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom HR/personalområdet. Du har flerårig erfarenhet av att driva strategiskt och operativt HR-arbete, gärna från finansbranschen eller annan internationell miljö. Du har stort intresse för människor och verksamhet. Som person är du drivande, målfokuserad, strukturerad, självständig och vill nå resultat i samarbete med andra.

Du behärskar såväl engelska som svenska i tal och skrift. Du skapar förtroende och engagemang genom nära relationer och har förmåga att sälja in dina tankar och idéer till organisationen.

I vår strävan att uppnå en jämn könsfördelning vill vi särskilt uppmuntra manliga sökande.

Urval och intervjuer pågår och besked ges i vecka 40. Om du har frågor, ring Birgitta Ödman 0763-388 777.
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga