Andreas Stihl Norden AB · Publicerad 21 juni

Det här är ett konsultuppdrag där du blir anställd av oss på EQonomy/Wise Professionals. Uppdraget beräknas starta i mitten av augusti och pågå till mars 2019. Stihl Nordens lokaler finns vid Stenkullen (Lerum) och arbetstiderna är 08:00-16:30.

Om Rollen

I din roll som Ekonomi Support/Receptionblir du Stihl Nordens ansikte utåt och den som ger alla besökare det första intrycket. Du samarbetar tätt med kundrservice och ger support till övriga avdelningar och kollegor genom bl.a. posthantering, hotell- och resebokningar, samt administration och orderläggning i affärssystemet. Du ansvarar för telefonsupporten, och svarar på frågor kring orders, priser och leveransstatus till återförsäljare. Dina arbetsuppgifter består till stor del av ekonomi-administration, och nedan följer några av dessa uppgifter.
  • Registrera kundinbetalningar, leverantörsfakturor och manuella fakturor
  • Betalning leverantörsfakturor
  • Fakturering
  • Avstämning konton/månad
Vem söker vi

För att känna dig trygg med de ekonomiska arbetsuppgifterna vill vi att du har en dokumenterad yrkeserfarenhet som exempelvis ekonomiassistent eller liknande, alternativt en ekonomisk utbildning. Kanske har du tidigare arbetat med kund- och leverantörskontra. Du trivs och drivs även av att leverera hög service och vi ser det som meriterande om du arbetat med service via telefon eller i en reception tidigare. Du är en trygg användare av Office-paketet samt Outlook och det är meriterande om du tidigare arbetat i Navision.

Som person är du strukturerad och nyfiken. Det förstnämnda är en förutsättning för att möjliggöra kvalitativ service i alla lägen och din nyfikenhet behövs för att vara proaktiv i ditt arbete. Vi tror också att det ger dig en bra förutsättning att snabbt lära dig och komma in i dina arbetsuppgifter. Du får då mer tid och ro att visa ditt hjärta för service. Då Stihl Norden är en global organisation är det viktigt att du kan kommunicera via telefon och mail i såväl svenska som engelska.

När du blir en av oss

Som konsult hos EQonomy/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos EQonomy/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Konsultchef Marios Maletsikas (0765259026).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
19 juli
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent

Inga fler liknande jobb tillgängliga