Aqua Robur · Publicerad 22 nov 2021

I takt med att Aqua Robur Technologies växer rekryterar vi nu en Operativ Försäljningschef. Du blir en nyckelperson framåt och får stora möjligheter att påverka verksamheten och den fortsatta utvecklingen av Aqua Robur. Hos oss blir du en del av ett drivet och nyfiket team som präglas av ett stort teknikintresse och ett högt kundfokus.

Aqua Robur har vunnit flertalet stora innovations- och affärsidétävlingar i Sverige och Europa.

Om rollen
Som Försäljningschef på Aqua Robur får du möjlighet att arbeta både operativt och strategiskt med försäljning och affärsutveckling. Främst kommer du vara operativ i försäljningsarbetet men också fungera som ett stöd åt säljarna, som i dag är tre tycken. Ditt arbete består även av att utveckla och utvärdera försäljningsprocessen och sluterbjudande till kund. Med en orädd approach vågar du hitta nya lösningar och tillvägagångsätt för att sätta standarden för vad som är möjligt. Rollen innebär personal och resultatansvar för försäljning och marknad.Du ansvarar även för säljaktiviteter internt, mot slutkund, distributörer och partners inklusive planera och genomföra mässor och andra företagsevent. Ditt arbetsområde är Sverige och delvis Europa. Rollen är placerad i Göteborg.

Norden är hemmamarknaden, men det finns även installationer i Spanien och Italien, och ett distributörsnätverk och internationell försäljning via dessa distributörer skall på sikt byggas upp utanför Norden.

Om dig
Vi söker dig som brinner för försäljning och själv har ett starkt försäljningsresultat i ryggen. Vidare har du några års erfarenhet från en ledande befattning inom försäljning. Du har ett stort intresse för teknik, mjukvara, IoT, automation eller teknik i allmänhet. Vi ser gärna att du lockas av att vara en del av ett entreprenörsbolag där du verkligen gör skillnad. Andra egenskaper som beskriver dig är flexibel, resultatinriktad och lyhörd. En balans mellan driv och uthållighet är nyckeln till framgång i rollen. Du får gärna ha ett intresse för marknadsföring och med dina kunskaper öka bolagets digitala närvaro.

Sök rollen
Välkommen med din ansökan via jerrie.se senast den 13 december Om du är nyfiken på mer information kontakta ansvariga rekryteringskonsult Frida Dire på 0703-00 10 16 eller frida.dire@jerrie.se

Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vi ser fram emot att höra från dig!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Aqua Robur Technologies grundades 2015 av bland andra entreprenörerna Martin Holm och Niklas Wicén, och är ett företag inom Chalmers Ventures-sfären. Aqua Roburs lösning går under namnet Fenix Hub, och är en sensornod som drivs av själva vattenflödet i ledningen. På sensornoden kan ett antal olika typer av sensorer installeras för att mäta till exempel tryck, temperatur eller flöde, allt efter vad den specifika platsen och ändamålet kräver. Mätningarna skickas kontinuerligt i realtid via trådlös kommunikation direkt in i kundens system eller till ett webbgränssnitt.

Genom att installera ett antal sensorer på strategiska platser i ledningsnätet kan VA-operatören direkt få kännedom om avvikelser i specifika sektioner, vilket underlättar arbetet med att lokalisera och laga läckor oerhört. Idag kan läckaget i dricksvattennätet många gånger uppgå till 20-30%
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
13 dec 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Försäljningschef

Inga fler liknande jobb tillgängliga