Aqua Robur · Publicerad 1 okt 2021

I takt med att Aqua Robur Technologies växer rekryterar vi nu ytterligare en säljare med intresse för affärsutveckling. Du blir en nyckelperson framåt och får stora möjligheter att påverka verksamheten och den fortsatta utvecklingen av Aqua Robur. Hos oss blir du en del av ett drivet och nyfiket team som präglas av ett stort teknikintresse och ett högt kundfokus.

Aqua Robur har vunnit flertalet stora innovations och affärsidétävlingar i Sverige och Europa.

Om rollen

Som säljare på Aqua Robur får du möjlighet att arbeta med operativ och strategisk försäljning och affärsutveckling. Tjänsten ger dig stora möjligheter att utvecklas i ett entreprenöriellt bolag. Du ansvarar för säljaktiviteter mot slutkund, distributörer och partners inklusive mötesbokning och genomförande av säljmöten samt bistår i kundrelationen under implementationsfasen. Det finns ett mycket stort intresse från kunderna för Aqua Roburs teknik. Säljaktiviteter och planering av mässor ingår i arbetet samt ansvar för säljaktiviteter mot mellanhänder och partners vid exportmarknader. Vidare tar du fram offerter och andra underlag som kunden behöver för sitt beslutsfattande och projektleder pilotinstallationer för att skapa referensobjekt till framtida kunder. Ditt arbetsområde är Sverige och delvis Europa. Rollen är placerad i Göteborg.

Om dig

Vi söker dig som lockas av att arbeta i en säljande och affärsutvecklande roll och du har ett stort intresse för teknik, och gärna erfarenhet av försäljning eller ett stort intresse av mjukvara. Du tycker om att driva hela försäljningsprocessen och du trivs med att arbeta i ett företag som ligger i framkant när det kommer till ny teknik. Vi ser gärna att du lockas av att vara en del av ett entreprenörsbolag där du verkligen gör skillnad. Andra egenskaper som beskriver dig är flexibel, resultatinriktad och lyhörd. En balans mellan driv och uthållighet är nyckeln till framgång i rollen. Har du ett intresse för mjukvara, IoT, automation eller teknik i allmänhet är det positivt. Du får gärna ha ett intresse för marknadsföring, för att öka bolagets digitala närvaro. Du talar både svenska och engelska och har B körkort.

Välkommen med din ansökan via jerrie.se senast den 30/10 Om du är nyfiken på mer information kontakta ansvariga rekryteringskonsult Frida Dire på 0703-00 10 16 eller frida.dire@jerrie.se

Vi ser fram emot att höra från dig!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Aqua Robur Technologies grundades 2015 av bland andra entreprenörerna Martin Holm och Niklas Wicén, och är ett företag inom Chalmers Ventures-sfären. Aqua Roburs lösning går under namnet Fenix Hub, och är en sensornod som drivs av själva vattenflödet i ledningen. På sensornoden kan ett antal olika typer av sensorer installeras för att mäta till exempel tryck, temperatur eller flöde, allt efter vad den specifika platsen och ändamålet kräver. Mätningarna skickas kontinuerligt i realtid via trådlös kommunikation direkt in i kundens system eller till ett webbgränssnitt.

Genom att installera ett antal sensorer på strategiska platser i ledningsnätet kan VA-operatören direkt få kännedom om avvikelser i specifika sektioner, vilket underlättar arbetet med att lokalisera och laga läckor oerhört. Idag kan läckaget i dricksvattennätet många gånger uppgå till 20-30%
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga