Aros Kapital · Publicerad 8 okt 2021

Du lovas ett av Göteborg modernaste kontor med en magiskt fin reception och utsikten är garanterat en av Göteborgs bästa!

Till Aros Kapital helt nya lokaler som ligger i Gårda Vesta, söker vi dig som vill vara ansiktet utåt, som har servicekänsla ut i fingerspetsarna och som alltid ligger steget före.

Om rollen

Som Receptionist ansvarar du för att ge såväl intern som extern service. Du tar emot och välkomnar besökare, ansvarar för att förbereda inför möten och konferenser. Du delaktig i att organisera julfester, personalaktiviteter, kickoffresor, afterwork och kundfrukostar och inköp av kontorsmaterial. Vidare stöttar du ledningsgruppen och övriga avdelningar med administrativa uppgifter och resebokningar. Du ansvarar även för växeln och vid behov stöttar upp i kundsamtal.

Din erfarenhet

Till den här tjänsten söker vi en person med några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna från en företagsreception. Du är van att jobba självständigt och på eget initiativ ser vad som behövs göras och kommer med idéer och förslag på arbetsuppgifter och ansvarsområden. Du har tidigare haft en bred roll med varierande arbetsuppgifter, något som du trivs med. Din prioriteringsförmåga och anpassningsbarhet värdesätts samt ditt öga för vad som behövs göras, innan någon annan ser det.

Om dig

Då det är en varierad roll behöver du vara flexibel, prestigelös och har förmåga att omprioritera dagen efter de olika behov som uppstår. Dessutom uppskattar vi att du har en positiv inställning och trivs i en miljö med högt till tak! Du får energi och motiveras av att ge en service i världsklass till alla!

Arbetstiderna är måndag till fredag 8-17.00, det är av största vikt att receptionen är bemannad under den tiden då kontoret har besök och aktiviteter under hela arbetsdagen.

Vad vi erbjuder dig

Du blir en del av ett team som vill åt samma håll, på ett bolag i stark tillväxt. Om du motiveras av att ta ansvar och arbeta i god gemenskap kommer du att trivas utmärkt. Din roll är viktig på Aros och du kommer att ingå i bolagets bonusmodell. Välkommen att jobba på ett snabbfotat tillväxtbolag som värdesätter entreprenörskap och innovation.

Din ansökan

Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta Frida Dire, rekryteringskonsult på Jerrie, på 0703-00 10 16 eller frida.dire@jerrie.se. Du ansöker med bifogat CV och personligt brev på jerrie.se.

Sista ansökningsdatum 24 oktober
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Aros Kapital är ett finansbolag med kreditmarknadstillstånd och är anslutna till Riksgäldens insättningsgaranti. Vi erbjuder finansiella tjänster inom företagslån, fakturaköp, leasing och inkasso. Aros Kapital omsatte under 2020 över 355 miljoner kronor med ett resultat på 101 miljoner före skatt.

Vill du jobba på ett tillväxtbolag med snabba fötter som värdesätter entreprenörskap, innovation och stark personlig drivkraft? Vår inställning är att allt är möjligt. I utbyte får du vara en del av ett spännande företag i finansbranschen som fortsätter att expandera och förändra branschen.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
24 okt 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Reception

Inga fler liknande jobb tillgängliga