Aros Kapital · Publicerad 3 nov 2021

I rollen som VD Assistent fungerar du som stöd till VD och du jobbar nära verksamheten där det ges möjlighet att påverka och bidra till resultat. Du får en central och dynamisk roll i ett bolags med starkt entreprenörskap.

Rollen som VD Assistent
Du arbetar brett och möjliggör ett effektivt arbete för VD. Du förbereder möten, hanterar kalendern, skriver protokoll och en stor del av arbetet handlar om uppföljning och implementering av beslut. I nära dialog med VD agerar du som en röd tråd genom att hålla ihop informationsflödet ut i organisationen. Du stöttar även genom att vara sammanhållande och säkerställer att ledningsgruppsmöten och styrelsemöten fungerar genom att förbereda, samla in och säkerställa material. Du är också med och planerar/arrangerar interna konferenser och andra aktiveter som bolaget gör tillsammans. Framför allt är dina arbetsuppgifter relaterade till bolaget, men det förekommer även support och koordination kring Vd:ns privata åtaganden, som resebokningar, inköp, hantering av mail och kontakt med olika intressenter. Tjänsten är varierande och snabba beslut varvas med långsiktiga planer, något som ställer krav på att du både är proaktiv och gillar att ha en god struktur.

Personliga egenskaper
Aros Kapital är ett bolag i kontinuerlig utveckling och förändring, det gör att tempot periodvis är högt, något du värdesätter. Det är naturligt för dig att ha ett högt engagemang i ditt arbete och du är en person som anser att arbetet är en viktig del av ditt liv som gärna får ta mycket plats. Ditt förhållningssätt är professionellt och du har hög integritet. Med ett prestigelöst förhållningsätt vet du vad som krävs för att ha god framförhållning och att alltid ligga steget före. Du är en duktig problemlösare som trivs med att jobba självständigt i en miljö där man inte kan planera allt. Att vara utåtriktad och serviceorienterad med en utpräglad yrkesstolthet är viktigt.

Förutom att du är en person som trivs med att ge service är det också viktigt att du har ett intresse och en förståelse för verksamheten. Självklart är du kvalitetsmedveten, bra på att prioritera och van att hantera många parallellt löpande arbetsuppgifter.

Du motiveras av att skapa struktur, hitta nya arbetssätt, utveckla och effektivisera. Hantering av stora mängder information tillhör vardagen och vi tror att du vill var vara engagerad och bidra till Aros Kapitals fortsatta framgång.

Tidigare erfarenheter
För att du ska trivas och lyckas i rollen behöver du ha erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och ansvar. Du kommer troligtvis från en som VD Assistent eller likande, alternativt från en annan högpresenterande roll där det delvis är intensivt arbetstempo. Du har någon form av eftergymnasial utbildning och vi ser det som meriterande en ekonomisk utbildning. Du är van att läsa och skiva formella texter på svenska och engelska och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Vi sätter stort värde på dina personliga egenskaper. Detta är en ersättningsrekrytering då nuvarande VD Assistent kommer att flytta utomlands.

Vad erbjuder Aros Kapital dig
Du får en rolig och varierande roll med möjlighet att påverka. Du får god insikt i bolaget och får jobba nära affären. Rollen är självständigt och du får stort eget ansvar med mycket förtroende. Vidare blir du en del av ett team som vill åt samma håll, på ett bolag i stark tillväxt. Om du motiveras av att ta ansvar och arbeta i god gemenskap kommer du att trivas utmärkt. Din roll är viktig på Aros och du kommer att ingå i bolagets bonusmodell. Välkommen att jobba på ett snabbfotat tillväxtbolag som värdesätter entreprenörskap och innovation.

Din ansökan
Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta Frida Dire, rekryteringskonsult på Jerrie 0703-00 10 16 eller frida.dire@jerrie.se. Du ansöker med bifogat CV och personligt brev på jerrie.se.

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum som är 3 december
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Aros Kapital är ett finansbolag med kreditmarknadstillstånd och är anslutna till Riksgäldens insättningsgaranti. Vi erbjuder finansiella tjänster inom företagslån, fakturaköp, leasing och inkasso. Aros Kapital omsatte under 2020 över 355 miljoner kronor med ett resultat på 101 miljoner före skatt.

Vill du jobba på ett tillväxtbolag med snabba fötter som värdesätter entreprenörskap, innovation och stark personlig drivkraft? Vår inställning är att allt är möjligt. I utbyte får du vara en del av ett spännande företag i finansbranschen som fortsätter att expandera och förändra branschen.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
3 dec 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Sekreterare

Inga fler liknande jobb tillgängliga