Attendo Sverige · Publicerad Idag 00:00

Vi söker nu en systemförvaltare / lönespecialist till vårt kontor som är beläget i fina lokaler vid Krokslätts Fabriker i Mölndal.

Arbetsuppgifter
Du kommer att ingå i ett större team med kunniga kollegor på vår löneavdelning och arbeta med uppgifter inom två olika områden. Den ena delen innefattar arbete som systemförvaltare för vårt hemtjänstplaneringssystem och som superuser för vårt schemaläggningssystem. Du fungerar här som en supportfunktion för våra användare i systemen samt arbetar med utveckling, underhåll och utbildning rörande dem samt gör en del felsökningar. Den andra delen består av arbete som lönespecialist, vilket bland annat innefattar att arbeta med vårt nystartade aktiesparprogram. Du kommer här att ge support kring programmet samt arbeta med utredningar och systemkörningar.

Din bakgrund
Vi söker dig som har arbetat antingen som systemförvaltare eller superuser för ett hemtjänstplaneringssystem eller ett schemaläggningssystem. Då rollen innebär en del kontakter med vår engelska support ser vi att du hanterar engelska på en god nivå i såväl tal som skrift. Som meriterande ses arbetserfarenhet från hemtjänsten och vana av att hålla utbildningar. Har du tidigare arbetat i något av våra system Mobilomsorg eller Medvind är det positivt, dock inget krav.

Som person är du strukturerad och ansvarsfull samt analytiskt lagd, du tycker om att lösa problem. Du är självständig i ditt arbete och har ett pedagogiskt sätt. Uppskattar du även att ha kollegor som du arbetar i team med är du den vi söker.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar Attendo med SJR in Scandinavia AB (SJR). Varmt välkommen med din ansökan senast den 30:e september. Har du några frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Helena Åhs på 031-333 54 85. Vi behandlar din ansökan konfidentiellt. Ansökan sker via vår hemsida www.sjr.se
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Attendo är Nordens ledande vård och omsorgsföretag och har verksamhet inom tre delar: äldreomsorg, omsorg till funktionshindrade och individ och familjeomsorg. Vi har ca 14 000 medarbetare som varje dag tar hand om våra brukare.

Huvuddelen av administrationen för den skandinaviska delen av Attendo, dvs. löne-, reskontra- och kassahantering är placerad i Göteborg.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga