Axkid · Publicerad 7 juli 2020

För att lyckas i rollen som kvalificerad redovisningsekonom på Axkid, är det viktigt att du är självgående och trygg i din yrkesroll. Vi ser därför att du har flera års erfarenhet av kvalificerad redovisning, antingen från en redovisningsbyrå eller från ett mindre/medelstort bolag. Gärna från en internationell miljö. Du är intresserad av redovisningsfrågor och har en god förmåga att förstå, tolka och kommunicera regler inom området till olika målgrupper.

Du kommer ingå i ett team om tre personer och rapporterar till ekonomichefen. Placering är på AXKIDS huvudkontor i centrala Göteborg. I Axkid koncernen ingår även dotterbolag i England, Tyskland och Kina.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Löpande bokföring
  • Leverantörsreskontra samt betalningar
  • Bokslutsarbete
  • Momshantering, både inhemsk och utländsk
  • En del controlleruppgifter, samt vara bollplank till ekonomichef
  • Hantera tjänstemannalöner ca 15 st
Vem är du?

Du är i grunden en positiv och prestigelös person, samtidigt som du är en riktig lagspelare med starkt fokus på att leverera i tid med hög kvalitet. Vidare är du social, har lätt för att samarbeta och trivs i en dynamisk miljö och arbetar proaktivt.

Du är van att arbeta analytiskt och strukturerat och van vid förändringsarbete. Du tar egna initiativ och har lätt för att skapa tillit och ett bra samarbetsklimat samtidigt som du kan arbeta självständigt. Vi tror att du stimuleras av att arbeta med förbättringar och av att aktivt bidra till att utveckla flöden och processer. Som person är du även noggrann, gillar att genomföra saker i ett stundtals högt tempo och har lätt att förstå sammanhang. God vana och förståelse av ekonomi- och IT-system är meriterande samt god kompetens i Excel.

Hur gör jag nu?

Känns detta som ett bra nästa steg i din karriär? Då är du varmt välkommen med din ansökan. Intervjuer och tillsättningar sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt. I den här rekryteringen samarbetar Axkid AB med MPYA Finance. Vid eventuella frågor kontakta ansvariga rekryteringskonsulter alternativt Linda Målberg på telefon 0733-807788 alternativt Elin Antonsson på telefon 0709-318769.

Varmt välkommen med din ansökan
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Med rötter i svensk ingenjörskonst, säkerhetstänk och passion för barns rätt till trygghet, skapades Axkid i Göteborg, Sverige, 2009. Idag finns Axkid på över 25 marknader i främst Europa och omsatte ca: 100 miljoner kronor 2019. Genom förbättrade standarder och höjd kunskap räddar vi liv. Vår lösning är ett bakåtvänt åkande, så långt det är möjligt. Vi strävar ständigt efter högre standarder för barns säkerhet i trafiken. Oavsett om det är unika funktioner, tekniska lösningar eller höjd komfort för både barn och vuxna. Läs mer på www.axkid.com
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
31 juli 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom

Inga fler liknande jobb tillgängliga