Azets · Publicerad 18 jan

Tycker du om att ta ett egenansvar men vill ändå tillhöra ett team? Vill du vara med och bygga framtidens ekonomifunktion? Vi söker nu dig som vill utveckla, med stöd av en av marknadens bästa outsourcingplattformar, anpassade lösningar tillsammans med våra kunder. Vi visar vad en modern ekonomifunktion kan vara!

I vår grupp har vi en god stämning, stöttande kollegor, hög kompetens och ett engagemang där vi drivs av att prestera tillsammans. Eftersom vi arbetar för att ligga i framkant på marknaden gällande att ha de bästa processerna kommer du vara en nyckelperson för att driva denna förändring i jakten på effektiva och smarta lösningar för våra största kunder. Vi är idag fem kollegor och då vi välkomnar nya kunder och utökar vårt team letar vi nu efter vår nästa medarbetare!

Hos oss finner du ett spännande arbete i en miljö där du ständigt utvecklas tillsammans med dina kollegor. Vi i teamet är alla ekonomer och här finns goda möjligheter att utbyta kunskap och för dig att göra framsteg i din karriär! Hos oss är ekonomifunktionen kärnverksamheten och din kunskap och erfarenhet är det som skapar värde. Azets är en av de ledande i branschen på digitalisering och automatisering av processer och vi har även byggt upp en nearshoringverksamhet i Rumänien där delar av arbetet utförs.

Du kommer att tillhöra den del av affärsområdet Accounting som främst arbetar mot medelstora bolag och koncerner. I ditt dagliga arbete kommer du samarbeta tätt ihop med övriga redovisningskonsulter i teamet och kommer rapportera till din konsultchef Ann-Charlotte.

För att du ska lyckas i uppdraget har du bland annat tillgång till Azets utbildningsakademi för din kontinuerliga kompetensutveckling och då vi har ett stort utbud av kunder i olika branscher och storlekar får du möjlighet till variation, stöttning av kollegor och utveckling.

Dina ansvarsområden:
  • Årsredovisning
  • Inkomstdeklaration
  • Bokslut
  • Säkerställa att de rapporter vi sammanställer till kund är korrekta
  • Ha en utvecklande dialog med kund för att utveckla och säkerställa befintliga rutiner och processer
  • Utreda avvikelser i processer och dokument
  • Utveckla rutinbeskrivningar för bokslutsarbete
  • Stöd och support mot, kolleger i Sverige och Rumänien samt mot kund
Du kommer vara placerad hos oss på Azets kontor på Gårda i Göteborg men kommer vid tillfällen även befinna dig på plats ute hos kunden för att kunna bidra med rådgivning och säkerställa goda relationer.

Vem är du?
Vi söker nu dig som delar vårt intresse för rådgivning, ekonomi och affärer. Vi tror att du har arbetat ca tre år med redovisning, är självständig i årsredovisning och är en god kommunikatör, både på svenska och engelska.
För att du ska lyckas i rollen som redovisningskonsult hos oss ser vi att du har en eftergymnasial ekonomisk utbildning, en hög IT-mognad och är van användare av Excel. Meriterande om du har erfarenhet av Visma Business.
Då vi arbetar i en föränderlig miljö vill vi att du, så som vi i teamet, är självständig, proaktiv och lösningsorienterad.

Intresserad?
Inte redo att söka ännu, du kanske har ett par frågor först? Kontakta Ann-Charlotte Bergman Lyck på 0101411776 eller ann-charlotte.bergman.lyck@azets.com
Vi kallar till intervjuer löpande.

redovisning, redovisningskonsult, redovisningsekonom, accounting, accountant, outsourcing, ekonomi, ekonomiansvarig, redovisningsansvarig, ekonomichef, cfo, Azets, financial controller, controller, lön, payroll, göteborg, gbg
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Våra 2 800 medarbetare stöttar och förenklar verksamheten för våra 22 000 kunder. Vi är specialister på att lösa våra kunders verksamhetskritiska uppgifter, som ekonomi, lön och HR, så kunderna kan koncentrera sig på sina kärnverksamheter.

Tidigare hette vi Visma Services, men sedan vi separerade från Visma i december 2016 heter vi Azets Insight. Vi är dock fortfarande den ledande leverantören av ekonomi- och lönetjänster i Norden.

På Azets kombinerar vi erfarenhet och expertis med moderna digitala lösningar. Med modern teknologi och expertrådgivning hjälper vi våra kunder att omvandla data till värdefulla insikter, arbeta smartare och fatta mer lönsamma beslut.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
25 feb
Anställning
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Rekryteringen hanteras av
Azets Insight AB

Inga fler liknande jobb tillgängliga