BESAB AB · Publicerad 6 nov 2019

Vi söker 2 st. grundläggare på heltid. Tjänsten är förlagd till våra projekt över hela Sverige, men du kommer att utgå från Tagenevägen, Göteborg.

På BESAB Grund Väst arbetar vi med grundläggning samt specialprojekt inom grundläggning/grundförstärkning. I dina uppgifter som grundläggningsarbetare kommer Ni att vara behjälplig med allt som kan behöva göras på en grundläggningsentreprenad, såsom hantering av material-, och maskinutrustning. Tunga lyft och vistelse i obekväma miljöer förekommer. Projekten är väldigt varierande.

Vi söker i första hand dig som har maskinvana med erfarenhet samt förarbevis för grävmaskin/hjullastare, C/CE-kort är meriterande. Det är även en stor fördel med tidigare erfarenhet från att ha arbetat med anläggning, entreprenad, och- eller grundläggning. Har Ni erfarenhet av borrning eller spontning ses detta som ett stort plus.

Som person är du noggrann, strukturerad och har en god samarbetsförmåga.

Du är social, har ett driv att komma framåt samt skapar trivsel och god stämning i arbetslaget. Att ta stort ansvar är en självklarhet liksom viljan att lösa uppkomna problem på bästa sätt och du är inte rädd att hugga i där det behövs.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet då samarbetet i arbetslaget och med övriga kollegor är avgörande för det arbete som skall utföras!

Krav
- B körkort
- Svenska i tal och skrift

Start: Omgående
Arbetstider: Heltid

Anställningsform: Provanställning med ev. möjlighet till tillsvidareanställning.

Kontaktinformation: Personalsamordnare Heli Othbäck, heli.othback@besab.se.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
BESAB är ett koncernoberoende helt personalägt anläggningsföretag grundat 1956. BESAB tför entreprenadarbeten inom Berg, Betong och Grund. BESAB AB har kontor i Göteborg, Stockholm, Strängnäs och Sundsvall och ser de nordiska länderna som sin hemmamarknad. BESAB AB omsätter ca 450 miljoner och har för närvarande över 150 specialister anställda.

BESAB koncernen driver via dotterbolaget BESAB Maskin AB en maskinverksamhet med specialutvecklade maskiner samt BESAB Teknik AB som driver teknikrelaterade tjänster inom bygg- och anläggning. Vi samarbetar kontinuerligt med andra företag och har en gedigen kunskapsbank där flertalet medarbetare har lång anställning inom BESAB koncernen. Forskning och utveckling inom branschen är väl förankrad i BESAB AB som även driver egen utveckling.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
1 dec 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Maskinarbete

Inga fler jobb från BESAB AB tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga