Bagaren och Kocken AB · Publicerad 22 juli 2021

Det här är ett konsultuppdrag via KIMM/Wise Professionals som förväntas starta i augusti och pågå i 6 månader med möjlighet till ytterligare förlängning. Tjänsten är på deltid ca 8-10h/v och det finns möjlighet att arbeta remote, Detta uppdrag passar utmärkt för dig som studerar eller har en annan sysselsättning och vill ha ett extrajobb.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden:
Som översättare på Bagaren och Kocken arbetar du i första hand med översättningar och utformande av produkttexter till varor som finns på Bagaren och Kockens hemsida. Det kan variera från kortare texter med några få meningar till mer fördjupande texter då detta krävs för till exempel mer tekniska eller dyrare produkter. Texterna gäller för både Bagaren och Kocken, Kitchen One och Robotexperten.

Förutom produkttexter så ingår även översättningar och texter på bland annat på sociala medier, mail och andra övergripande texter på Bagaren och Kockens hemsida. Texterna är skrivna på svenska men det går också bra om du kan något av de andra språken, norska eller danska. Texterna produceras direkt i Bagaren och Kockens backend-system.

Kompetenser:

En relevant utbildning
  • Erfarenhet av att producera texter
  • Erfarenhet av att översätta texter från svenska till finska
Vi ser gärna att...

Att du har ett mat- och bakintresse
  • Du är van vid att arbeta självständigt och kan leverera gentemot satta deadlines
  • Du är lösningsorienterad och söker självständigt information för att kunna driva ditt arbete framåt
OM KIMM & Wise Professionals
Vi på KIMM är specialister på rekrytering och attraktion inom kommunikation och marknadsföring. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Öresund och är ett affärsområde inom Wise Professionals - rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar. Exempel på organisationer som vi samarbetar med hittar du här.

Vad händer nu?
Vi tar inte emot ansökningar via mail, du behöver skicka in din ansökan genom annonsen. Önskar du mer information eller har frågor om rollen, kontakta ansvarig konsultchef Stephanie Grammenidis, (stephanie.grammenidis@wise.se). Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Dock kommer inte återkoppling att kunna ske under vecka 29-32 pga semester.

Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att arbeta som konsult hos oss, läs mer här. Vi vill att våra medarbetare på KIMM & Wise Professionals ska ha den roligaste tiden i karriären och det gäller såklart även för dig som uthyrd konsult. Vi är måna om att du känner dig som en del av gänget och det berättar vi gärna mer om under processen.

Vi ser fram emot att höra från dig!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
17 aug 2021
Anställning
Extrajobb
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Marknadsföring
Underkategori
Copywriter

Inga fler jobb från Bagaren och Kocken AB tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga