Balder · Publicerad 14 sept 2020

Ser du fram emot en strategisk roll i ett nytänkande fastighetsbolag som är spännande, offensivt och framgångsrikt, där vardagen inte blir enformig?

Vi söker en Chefscontroller till Balder, avdelningen Fastighetsutveckling & Nyproduktion.

Balder är ett av Sveriges största fastighetsbolag. Vi förvaltar och utvecklar hyresrätter, bostadsrätter, kommersiella lokaler, hotell, skolor, garage och parkeringar. Vi har en spännande resa framför oss. Tillsammans med kollegor kommer du bidra till utvecklingen av Balders avdelning för Fastighetsutveckling & Nyproduktion med målet att bli branschens bästa fastighetsutvecklare.

Balder är ett entreprenörsdrivet bolag med hög affärsmässighet och vi drivs av att göra bra affärer. Vi återinvesterar årsresultatet i nyinvesteringar, vilket årligen resulterar i en stor volym spännande nyproduktionsprojekt av olika karaktär. I denna roll kommer du arbeta strategiskt med att utveckla projektportföljen och optimera affären. Vi har flera spektakulära projekt, som du kan titta närmare på här; nyproduktion.balder.se/

Rollen:
Det vi efterfrågar hos dig är kompetens och erfarenhet för att kunna leda och utveckla controllerfunktionen för Fastighetsutveckling & Nyproduktion.

I rollen som Chefscontroller har du personalansvar för fem controllers och rapporterar till ekonomichef. Du kommer arbeta nära sverigechef för Fastighetsutveckling, med intern uppföljning och övergripande analys av Balders alla projekt.

Dina ansvarsområden
  • Leda och fördela controllerarbetet för Fastighetsutveckling & Nyproduktion
  • Driva utveckling och systematisering av rutiner för projektekonomi
  • Framtagning och rapportering av resultat från Fastighetsutveckling & Nyproduktion
  • Ekonomistyrning i projekten - uppföljning och efterlevnad av investeringsbeslut
  • Projektspecifika säkerheter, garantier och försäkringar
  • Delta i Projektgrupp för tidiga skeden, Styrgrupp och Affärsutskott
Din profil:
För att lyckas i rollen tror vi att du har ett starkt eget driv med stor affärskänsla. Du är analytisk, noggrann och ansvarstagande och du trivs i en roll där du får möjlighet att påverka. Du behöver också vara lösningsorienterad och gilla förändringar.

Du har ett genuint intresse och fallenhet för ledarskap samt en väl utvecklad förmåga att kommunicera och skapa goda relationer.

Vidare har du en akademisk utbildning och minst fem års erfarenhet från en liknande roll. Vi ser att du har en god förståelse för Fastighetsutveckling & Nyproduktion och har erfarenhet från installations-, bygg-, konsult- eller fastighetsföretag.

Varför Fastighets AB Balder?
För att vi älskar utveckling, såväl personlig utveckling som av fastigheter. Vi älskar att utmana varandra och branschens gamla sanningar. Vi tävlar tillsammans mot gemensamma mål och visioner. Tack vare vår storlek får vi många möjligheter till nya spännande projekt!

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Balder med Jerrie och har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Pierre Sander på 0763-413 411. Ansökan sker via www.jerrie.se.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
4 okt 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi

Inga fler liknande jobb tillgängliga