Barium AB · Publicerad 10 nov 2021

OM TJÄNSTEN:
Barium erbjuder idag en low-code-plattform som möjliggör för deras kunder att utveckla hela applikationer med hjälp av grafiska gränssnitt, applikationer som enkelt kan integreras med existerande system och skräddarsys vid behov. Som frontendutvecklare kommer du vara med att utveckla nästa generation av Bariums plattform. Du kommer jobba i ett mindre team som har förtroende att driva sitt egna arbete framåt gällande tekniska beslut. Du kommer exempelvis fortsätta utveckla arkitekturen, vidareutveckla deras admin-inriktade gränssnitt och deras slutanvändar-inriktade gränssnitt, implementera responsiv design med utgång från UI/UX-mockar samt vara delaktig i API-design tillsammans med övriga kollegor.

Kvalitet är allt för Barium, vilket innebär att koden som skrivs alltid är testad (enhetstester, integrationstester och i vissa fall UI-tester). De jobbar med fördel av parprogrammering och har alltid granskning av pull requests. Det är ett trevligt och prestigelöst gäng som hjälps åt och också tycker om att ha kul på jobbet. De hittar gärna på aktiviteter utanför jobbet, allt ifrån klättring till brädspel och Mario Kart-turnering. Utbildning och personlig utveckling är viktigt för Barium och de strävar efter att dela kunskap internt, bland annat genom regelbundna interna och externa ”Tech talks”.

VI SÖKER DIG SOM:
  • En relevant eftergymnasial utbildning inom IT
  • Besitter tekniska kunskaper inom Javascript, Typescript och React
  • Har flera utvecklingsprojekt att visa upp och/eller Github utförda i olika tekniker
  • Dokumentation och kundkontakt sker på svenska därav är det krav att du kan via tal och skrift kommunicera på svenska
Som person tror vi att du är nyfiken, orädd och driven samt uppskattar att arbeta i team. Vidare ser vi gärna att du vill lära dig nya saker samt är villig att dela med dig av din kunskap till dina kollegor.

OM BARIUM:
Barium utvecklar molntjänsten Barium Live, en low-code plattform för att kunna leverera skräddarsydda, processbaserade applikationer till våra kunder inom framför allt Retail och
Manufacturing. I plattformen utvecklar Barium smarta verktyg för att på ett snabbt och säkert sätt kunna bygga dessa applikationer, såsom grafiska modelleringsverktyg, kod-editorer och valideringar. Kunderna använder sedan sina applikationer för att t.ex. koordinera medarbetare, affärssystem och leverantörer i sin order-till-leverans process, men det kan också vara enklare applikationer som utläggsregistrering eller inköpsförfrågningar.

Barium jobbar med välkända och intressanta kunder såsom bland annat Apoteket, Essity och Selecta.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att vara anställd av Friday. Ambitionen på sikt är att du blir rekryterad till vår kund.

ÖVRIG INFORMATION:
  • Start: Enligt överenskommelse
  • Placering: Göteborg
  • Rekryteringsansvarig: Rebecka Forsman
  • Lön: Fast månadslön
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervju fas.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
10 jan 2022
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga