Barona Human Resource Services AB · Publicerad 19 okt

Vi söker just nu en ny installatör inom hiss för vår kunds räkning. Vår kund är en ledande internationell aktör inom hiss branschen. Man levererar hissar, rulltrappor och automatiska dörrar, liksom moderniserings- och underhållslösningar för olika miljöer och byggnader.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att ha arbetat med hissar.

Vi ser gärna att du har
  • Tidigare erfarenhet från att ha arbetat med nyinstallation av hissar
  • B-körkort
  • Kundvana
  • Uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska eller Engelska
Arbetsuppgifter

Du kommer att utföra nyinstallation av hissar i ett team inom distriktet.

Personliga egenskaper

Som person är du ansvarstagande. Du är även noggrann, flexibel och självgående i ditt arbete. Det uppskattas att du är initiativrik och engagerad. Dina förslag och idéer kommer alltid att välkomnas.

Vi erbjuder dig

Vi vill gärna att även du som inte bor i Malmö ska känna dig manad att söka! Därför erbjuder vi dig hjälp att hitta boende och vi kan även stå för vissa boendekostnader samt andra flyttrelaterade kostnader i samband med anställning hos oss.

Anställning

Detta är ett till att börja med ett konsultuppdrag på 6 månader men för rätt person är chanserna goda till en tillsvidare anställning direkt hos kund. Anställningen utgår från Malmö och innefattar hela distriktet. Omfattningen är på heltid (100%).

Ansökan

Vi går igenom urvalet löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post men för frågor/information, välkommen att kontakta: Nicklas Rosén | nicklas.rosen@barona.se

Välkommen med din ansökan!

Barona är ett internationellt företag med kontor i Finland, Norge, Polen, Spanien, Ryssland och Estland. I Sverige finns vi i Stockholm och Göteborg. Vi har över 15 års erfarenhet inom bemanning och rekrytering. Ända sedan starten, bygger vår framgång på att hela vår organisation är kundorienterade och utmanar traditionellt tänkande när det gäller tjänsteutbud och affärsutveckling. Genom vårt fokus på innovation och digitalisering kan vi ständigt ligga i framkant när det gäller modern rekrytering.

Läs mer här: http://barona.se/om-oss/

Sökord

Barona; Bemanning; Rekrytering; Konsult; Uppdrag; Kund; Barona Sweden; Barona Group; Jobb; Arbete; Klient; Samarbetspartner; Internationell; Barona; Bemanning; Rekrytering; Konsult; Uppdrag; Kund; Barona Sweden; Barona Group; Jobb; Arbete; Klient; Samarbetspartner; Internationell; Hiss; Hissmontör; Hisstekniker; Elektriker; Hissmontage; Hissreparation; Ny installation
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
6 nov
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Montör

Inga fler liknande jobb tillgängliga