Barona Human Resource Services · Publicerad 25 sept 2019

Om företaget

SevabConcept är en helhetsleverantör till industrin, där vi kan hjälpa våra kunder från idé till färdig utrustning. Att alla resurser finns under samma tak ger stor flexibilitet, som innebär att vi kan ta fram speciallösningar tillsammans med våra kunder. Vi älskar att använda vår innovationskraft till att hitta de effektivaste och smartaste alternativen.

Dina arbetsuppgifter

SevabConcept söker nu efter en serviceinriktad industrielektriker.

Du kommer att åka runt till SevabConcepts kunder och utföra installationer, service och underhåll av befintliga anläggningar.

Du har tillgång till en servicebil och kommer att utgå från kontoret i Göteborg, arbetstiden är förlagd till dagtid.

I perioder kommer du även att vara i verkstaden och montera apparatskåp.

Din profil

För att lyckas i din roll så är det viktigt att du är lösningsfokuserad, självgående och ansvarstagande. Du är en problemlösare och du drivs av att förstå processer och detaljer och hur dessa påverkar helheten. Du är strukturerad och duktig på att planera ditt arbete. Du tar initiativ och håller en hög servicegrad och har lätt för att kommunicera.

Du har en relevant gymnasiekompetens eller dokumenterade utbildningar som industrielektriker eller motsvarande samt några års relevant arbetslivserfarenhet.

Körkort är ett krav.

Flytande svenska i både tal och skrift då det är viktigt att du kan tillgodogöra dig skriftliga säkerhetsinstruktioner och utbildningsmaterial.

I denna rekrytering samarbetar SevabConcept med Prizta Rekrytering & Bemanning AB, vid frågor kontakta rekryteringskonsult Camilla Arvidsson på 0723–255442 alternativt via mail: camilla.arvidsson@prizta.se
Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 24 nov.

Välkommen med din ansökan.
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga