Barona Human Resource Services · Publicerad 24 sept 2019

Om oss
Vi på Prizta önskar dig välkommen att bli en del av ett av Sveriges största nätverk för professionella inom El, Fastighet, FM, Bygg och Processindustrin. Oavsett var du befinner dig i karriären är det alltid en bra idé att registrera CV eller söka uppdrag hos oss – vi hjälper dig att bredda din erfarenhet och knyta värdefulla kontakter ute i arbetslivet.
Vi ger dig ett brett urval av jobb – oavsett om du vill arbeta som uthyrd eller vill bli rekryterad till ett annat företag. Bland våra kunder hittar du många av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare som verkar inom El, Fastighet, FM, Bygg och Processindustrin.
Om företaget
För vår kund Veolias räkning söker vi nu ventilationstekniker.
På Veolia arbetar du i ett företag som genomsyras av entreprenörsanda med korta beslutsvägar. Rollen som ventilationstekniker är mycket viktig för företagets framtida utveckling och innebär stor frihet under ansvar att nå uppsatta mål. Du blir en del av ett globalt världsledande företag med tillgång till internationell spetskompetens.
Veolias uppdrag innebär teknisk förvaltning av vår kunds industrifastigheter. Organisationen består av ca 70 medarbetare och de är stationerade i deras kunds lokaler.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att ingå i ett gott arbetslag med god stämning och bra ledning. Du skall ska ha minst 2-3 års erfarenhet av att jobba med fastighetstekniska installationer samt några års bakgrund som snickare.
Tjänsten är en dagtidstjänst mån-fre med start så snart som möjligt.
Tycker du att ovanstående stämmer in på dig? Då är du välkommen in med din ansökan så snart som möjligt.

Vi kommer att göra urval och intervjua fortlöpande och tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt person.
Har du några frågor om tjänsten så är du välkommen att höra av dig till: Pernilla Embertsdotter, mobil: 0735-416611
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga