Bevego Byggplåt & Ventilation AB · Publicerad 23 nov 2021

Bevego Landvetter fortsätter att växa och är nu i behov av ytterligare en medarbetare inom vår Backoffice-avdelning. Har du tidigare arbetat i en koordinerade befattning inom producerande verksamhet? Ser du dig själv som en strukturerad person som trivs med ansvar och många bollar i luften? Då har vi jobbet för dig!

Arbetsuppgifter
Du kommer att ingå i en Backoffice-grupp där du arbetar självständigt mot Bevegos industrisäljare. Befattningen kan beskrivas som en "spindel-funktion" där du kommer att ha många olika kontaktytor och en daglig dialog med produktionsplanering och platschef. En del av dina arbetsuppgifter kommer att vara följande:
  • Ta fram offerter och kalkyler åt säljkåren.
  • Registrera ordrar som tillverkas av vår produktion direkt mot kund.
  • Löpande dialoger med leverantörer för att säkerställa leverans av gods.
  • Ansvara, samordna och arkivera dokumentation som efterfrågas av marknaden.
  • Daglig avstämning med Bevegos sourcing avdelning rörande leveranser av material till den dagliga driften.
  • Hantera reklamationer av material.
  • Vara behjälplig mot säljkåren i externa reklamationer mot kund.
Dig vi söker
Som person är du strukturerad och ordningsam, du är duktig på att prioritera samt väldigt noggrann. Du trivs i ett högt tempo och är bekväm i att kunna hantera flera olika uppgifter samtidigt, stresstålig, ansvarsfull och serviceminded är också egenskaper som gör att du kommer lyckas i denna roll. Du har lätt för att samarbeta med andra samt en hög social kompetens. En av dina många styrkor är din förmåga att kunna analysera och hitta lösningar, du älskar att lära dig nya saker och ser dig själv som en väldigt nyfiken och tekniskt intresserad person.

Du som söker har teknisk utbildning på minst gymnasienivå, eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har goda kunskaper inom Office-paketet samt kunskaper inom Enterprise / DC1 eller liknande system. Vi ser även att du tidigare har erfarenhet av kundkontakt och support och/eller ovan beskrivna arbetsuppgifter.

Övrigt
Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med en provanställning på 6 månader.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan redan idag, tillsättning kan komma att ske innan annonstiden slut.

Bevego värdesätter de kvaliteter som en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Eventuella frågor eller funderingar besvaras av produktionschef Johan Sahlqvist via mailadress; johan.sahlqvist@bevego.se
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Bevego är ett av Sveriges ledande grossist- och handelsföretag inom byggplåt, ventilation & teknisk isolering. Vi har filialer på närmare 40 platser i landet, från Luleå i norr till Malmö i Söder. Sedan maj 2020 finns vi även i Landvetter i en helt nybyggd anläggning!

Anläggningen i Landvetter omfattar cirka 10 500 kvm yta där vi idag har ett 30-tal personer anställda. Lokalerna är optimerade för våra ändamål och har toppmoderna produktionsytor, konferensrum, lunchrum, fräscha omklädningsrum mm.

Inom Bevego arbetar vi ständigt med att anpassa och utveckla våra affärer och verksamheter. På anläggningen i Landvetter samordnar vi såväl tillverkning som lagerhållning och distribution. Önskar du veta mer om oss på Bevego är du välkommen att gå in på vår hemsida; www.bevego.se
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga