Bevego Byggplåt & Ventilation AB · Publicerad Igår 13:01

Nu satsar vi i Landvetter!

Bevego är ett av Sveriges ledande grossist- och handelsföretag inom byggplåt, ventilation & teknisk isolering. Vi har filialer på närmare 40 platser i landet, från Luleå i norr till Malmö i Söder. Nu satsar vi även i Landvetter med en helt ny anläggning!

Vår nya anläggning omfattar cirka 10 500 kvm yta och blir optimerad för våra ändamål. Lokalerna kommer ha toppmoderna och ändamålsenliga produktionsytor, konferensrum, lunchrum, fräscha omklädningsrum mm. Totalt kommer ca 30 personer, så väl kollektiva som tjänstemän, vara placerade i våra nya lokaler. Inom Bevego arbetar vi ständigt med att anpassa och utveckla våra affärer och verksamhet. I vår nya anläggning i Landvetter kan vi samordna såväl tillverkning som lagerhållning och distribution. Vill du ha mer information är du välkommen att gå in på www.bevego.se

Till vår nya filial i Landvetter söker vi nu

tre order/offertmottagare, varav en med teamledaransvar.

Arbetsuppgifter
Du kommer arbeta med beräkningar för att lämna offerter till kund i samverkan med utesäljare och/eller KAM. Produkterna är våra egentillverkade ventilationskanaler och oftast handlar det om projekt med många produkter och detaljer. För att klara arbetet krävs att du är systematisk och effektiv i ditt sätt att arbeta. Du har en förmåga att "tänka utanför boxen" och kan ta dig an lite kluriga uppdrag. Som person fokuserar du mer på lösningar än på problem. Vid stora projekt arbetar du tillsammans med projektkoordinator som också är tekniskt stöd.

Då offerter blivit till order arbetar du, och teamet du ingår i, med produktionsplanering. I denna fas är även återkoppling till utesäljare/KAM kring läge i produktion, en viktig uppgift.

Kvalifikationer
  • Teknisk utbildning på minst gymnasienivå, eller motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Goda kunskaper inom Officepaketet
  • Kunskaper i Enterprise / DC1 eller liknande system
  • Tidigare erfarenhet av kundkontakt och support och/eller ovan beskrivna arbetsområden
Upplysningar lämnas av Richard Schwartz på telefon: 0705-814480

Bevego värdesätter de kvaliteter som en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
11 maj 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik

Inga fler jobb från Bevego Byggplåt & Ventilation AB tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga