Bjurfors Göteborg AB · Publicerad 9 okt

Bjurfors i Göteborg söker en Teamledare inom Kundvård. Har du jobbat med försäljning förut? Brinner du för att leda och coacha och få andra att lyckas? Har du lätt för att tänka i nya banor och utveckla ditt dagliga arbete? Om du dessutom trivs i högt tempo och vill jobba på ett framgångsrikt bolag så kan detta vara rätt jobb för dig!


Vad innebär rollen som teamledare?
På Bjurfors Kundvårdsavdelning jobbar mellan fem till tio innesäljare som består av fastighetsmäklarstudenter. Bjurfors rekryterar ett antal innesäljare varje år som under studietiden får möjlighet att jobba på företagets kundvårdsavdelning. Deras huvudsakliga arbetsuppgift är skapa de bästa förutsättningarna för kundernas bostadsaffärer.

I rollen som teamledare kommer du att ansvara för att coacha teamet att nå avdelningens uppsatta försäljningsmål. Du kommer att leda och fördela det dagliga arbetet samt, tillsammans med kundvårdschefen, rekrytera nya innesäljare till teamet. Tjänsten är placerad på Odinsgatan i centrala Göteborg och arbetet är på heltid, vardagar kl 8.30 - 17.00.

Vilka är de huvudsakliga arbetsuppgifterna?

 • Coachning och medlyssning
 • Planering och uppföljning av aktiviteter
 • Tidsrapportering och schemaläggning
 • Hålla i utbildningar för innesäljarna
 • Utveckla rutiner och processer kopplat till CRM-system och telefoni
 • Rekrytering av innesäljare
 • Planera och genomföra studentevent och närvara på högskolor och mässor
 • Statistiksammanställning och övriga administrativa arbetsuppgifter
För att vara rätt för rollen ser vi att du har följande bakgrund:
 • Erfarenhet av innesälj/försäljning, gärna via telefon
 • Erfarenhet av att leda och coacha medarbetare mot uppsatta mål, gärna som teamledare, gruppledare, coach eller liknande
 • Jobbat i en kundorienterad bransch, tex försäkringsbranschen eller telecombranschen
 • Goda kunskaper i svenska både i tal och skrift
 • Goda kunskaper i Officepaketet
 • Erfarenhet av CRM-system är starkt meriterande
Vem är du?
Vi söker dig som är positiv, kommunikativ och har en hög känsla för service. Du trivs i en ledande roll och tar ansvar för gruppens resultat och trivsel. Du brinner för att vara en bra ledare och motiverar och engagerar dina medarbetare genom din positiva energi och genuina intresse för försäljning.

Du har ett stort driv och engagemang och är van att jobba självständigt med eget ansvar. Du är en målinriktad och prestigelös person som trivs i ett högt tempo och drivs av att hitta nya lösningar och tänka i nya banor. Du tar tag i det som behöver göras och är lösningsfokuserad och strukturerad i ditt sätt att arbeta

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder en bred, varierad och självständig tjänst i ett expansivt och framgångsrikt bolag i mäklarbranschen. Du får leda ett härligt team med motiverade, målfokuserade och ambitiösa innesäljare. Vidare får du stora möjligheter att utvecklas i rollen och vara med och påverka Bjurfors framtida framgång.

Om Bjurfors
Bjurfors är ett av Sveriges största privatägda mäklarföretag och grundades i mitten av 60-talet. Företaget är verksamt inom såväl den kommersiella som den privata fastighetsmarknaden. Bjurfors har närmare 450 medarbetare och ca 70 kontor i Sverige, Spanien och Frankrike. Det är Bjurfors filosofi att vara det mest betydande mäklarföretaget på den ort där de verkar. Viktiga ledord är affärsmässighet, handlingskraft och engagemang. För mer information se www.bjurfors.se

Hur söker jag jobbet?
I denna rekrytering samarbetar Bjurfors med Jerrie. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Sabina Svensson på sabina.svensson@jerrie.se Sök tjänsten via www.jerrie.se med bifogat CV och Personligt brev senast den 25/10. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga