Brightby Bemanning · Publicerad 16 feb 2021

Vi söker nu efter en ekonomiassistent specialiserad mot kundreskontran till vår kund benägen på Hisingen. Är du en nyfiken och kundorienterad person som älskar rollen som ekonomiassistent? Då kan detta vara rätt möjlighet för dig!

Tjänsten är en konsultrekrytering med start omgående. Du blir initialt anställd som konsult hos oss och sedan är tanken att bli överrekryterad till vår kund efter 6 månader.

Vad kommer du arbeta med?

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara;
 • Kundreskontra
 • Manuell hantering av fakturor
 • Ärendehantering
 • Avstämningar
 • Påminnelser
 • Kontakt med kunder
 • Inkasso
Du kommer även få möjligheten att delta i spännande projekt gällande automatisering och digitalisering.

Vem är du?

Vi söker dig som har cirka 2-4 års erfarenhet från liknande roll. Du har ett systemintresse och tidigare erfarenhet av att arbeta i olika affärssystem. Du bör ha goda kunskaper i Excel och är bekväm med att uttrycka dig på både svenska och engelska.

Som person är du en social kameleont som trivs med att ha många kontaktytor, både internt och externt. Du är en sann "doer" som älskar att hitta och genomföra förbättringar och att arbeta i högt tempo mot uppsatta mål. Att arbeta med stort fokus på struktur, effektivitet och kvalité faller sig naturligt i ditt arbetssätt.

Självklart är du också en trevlig kollega som sprider härlig energi omkring dig!

Brightby Bemanning

Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda och omsätter en halv miljard. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på Meritmind, Jenny Österberg på jenny.osterberg@meritmind.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan
 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning
 • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
 • Det endast är möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
 • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna
Ekonomiassistent, kundreskontra
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent

Inga fler liknande jobb tillgängliga