Brightby Bemanning · Publicerad 19 mars 2021

Trivs du i en snabbrörlig, innovativ och internationell miljö? Kanske kan då rollen som ekonomiassistent hos vår kund vara helt rätt för dig. Här kommer du bli en del av en inspirerande organisation med stora möjligheter till utveckling. Dessutom arbetar du i ett härligt team i nya, fina lokaler på Lindolmen.

Tjänsten är en hyrrekrytering, vilket innebär att du initialt blir anställd som konsult hos oss för att efter 6 månader bli överrekryterad till kund.

Start: Snarast

Vad kommer du arbeta med?
  • Behandla leverantörsfakturor
  • Utföra relevanta interna kontroller för att säkerställa redovisningens kvalité
  • Utföra relevanta analyser på bearbetade transaktioner
  • Delta i olika förbättringsprojekt inom avdelningen
  • Allmän support till kunder
Vem är du?

Vi tror att du som söker har minst 2-3 års relevant erfarenhet. Du har troligen tidigare arbetat som ekonomiassistent med fokus på leveratörsreskontran alternativt inom redovisning eller revision. Du har mycket goda kunskaper i både svenska och engelska, både i tal och skrift. Dessutom har du lätt för att ta till dig nya system och har goda kunskaper inom office-paketet, med fokus på excel. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta i SAP är det starkt meriterande.

Du som söker skulle troligtvis beskriva dig som en noggrann person, med stort fokus på struktur och effektivitet. Att kommunicera med olika typ av människor faller sig naturligt för dig och du stimuleras av att skapa goda samarbeten, både internt och externt.

Kulturen på bolaget präglas av entusiasm, nyfikenhet, samarbetsvilja, teknikintresse samt en strävan efter att kontinuerligt utvecklas. Låter det som en härlig matchning mellan dina egna värderingar? Då ser vi fram emot att höra från dig!

Brightby Bemanning

Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda och omsätter en halv miljard. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på Meritmind, Jenny Österberg på jenny.osterberg@meritmind.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan
  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning
  • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
  • Det endast är möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna
Ekonomiassistent, leverantörsreskontra, redovisning
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Löpande
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent

Inga fler liknande jobb tillgängliga