Brightby Bemanning · Publicerad 7 maj 2021

Nu har vi massa spännande möjligheter för dig som arbetar med lön- både möjligheter som är aktuella här och nu, men ännu fler som är på gång!

Oavsett om du är intresserad av att bli rekryterad direkt till ett bolag eller är ute efter konsultuppdrag, nu eller framöver- vill vi komma i kontakt med dig som bara älskar att arbeta med lön!

Vem är du?

Vi vill komma i kontakt med både seniora och mer juniora kandidater. Vi söker dels efter dig som arbetat i många år med hela löneprocessen och som är mycket trygg i din kompetens. Kanske är du ute efter en ny fast tjänst? Eller så har du ett eget bolag och är intresserad av ett samarbete kring uppdrag. Vi välkomnar också dig som är i början på karriären med något års erfarenhet, som nu vill fortsätta utveckla och fördjupa dina kunskaper inom lön.

Är du tillgänglig omgående? Hör av dig till oss direkt- Så ser vi över möjligheten att matcha dig mot någon av de tjänsterna som är aktuella här och nu.

Personliga egenskaper

Då organisationskulturen skiljer sig mycket från bolag till bolag önskar vi få kontakt med personer med alla möjliga sammansättningar av egenskaper.

Vad vi tror att ni har gemensamt är dock;
  • Du är målmedveten och arbetar med fokus på struktur och noggrannhet.
  • Du är systemvan och/eller har ett naturligt systemtänk- vilket gör det lätt för dig att sätta dig in i nya system.
  • Oavsett om du föredrar att främst arbeta självständigt eller i team- så tror vi att du är en ödmjuk lagspelare som har lätt för att kommunicera och samarbeta med olika människor.
  • Det faller sig naturligt för dig att se de mesta ur ett positivt perspektiv- även när det kommer till förändringar och utmaningar i stort.


Brightby Bemanning

Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda och omsätter en halv miljard. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på Meritmind, Jenny Österberg på jenny.osterberg@meritmind.se eller kandidatansvarig Sofia Skyvell på sofia.skyvell@meritmind.se.

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan
  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning
  • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
  • Det endast är möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna
Löneadministratör, lönespecialist
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Löner & Förmåner

Inga fler liknande jobb tillgängliga