Brightby Bemanning · Publicerad 10 nov 2021

Är du redovisningsekonom och har erfarenhet av att jobba i ett globalt bolag? Just nu söker vi en driven redovisningsekonom till vår kund i Göteborg. Du kommer att vara anställd som konsult på Brightby Bemanning. Tjänsten är på heltid med start så snart som möjligt. Uppdraget är ett konsultuppdrag fram till 31 mars, med eventuell möjlighet till förlängning.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
 • Löpande bokföring
 • Delaktig i månads-, kvartals- och årsbokslut
 • Hantera momsrapportering
 • Bistå med upprättande av rapporter
 • Förbereda revisionsprocess
 • Delaktig i förbättringsprojekt
 • Stöd vid framtagandet av årsredovisning
 • Undersöka och lösa problem vid avvikelser.
Vem är du?

Vi tror att du är en serviceinriktad person då du har daglig kontakt med kollegor, leverantörer samt kunder. Vi tror att du trivs med att arbeta i team, såväl som självständigt. Du är positiv, social och ansvarsfull. Du har god samarbetsförmåga och gillar, att tillsammans med andra nå uppsatta mål. Som person ska du ska ha ett genuint intresse för ekonomi och drivs av personlig utveckling. Du har förmåga att förstå hela ekonomiprocessen på ett övergripande sätt. Du är strukturerad med en god förmåga att planera och prioritera.

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och minst 2-5 års erfarenhet från en liknande tjänst. Du har goda kunskaper i Excel och behärskar engelska flytande i tal och skrift. Du är systemvan och meriterade om du har arbetat i SAP.

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Jenny Österberg , jenny.osterberg@meritmind.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan
 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning. Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
 • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
 • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna
Varmt välkommen med din ansökan!

Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda, omsätter en halv miljard och är verksamma i Sverige. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

Redovisningsekonom
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi

Inga fler liknande jobb tillgängliga