Builda AB · Publicerad Igår 00:00

Nu söker vi en affärsutvecklare till Builda koncernen som kommer arbeta med nya och befintliga kunder för två av koncernens bolag, Speakat Fastighetstjänster AB och Tillse Datasystem AB. Som affärsutvecklare hos Builda kommer du ansvara för att öka nyförsäljning av innovativ och komplett bygg- och fastighetsservice till företagets kunder som består av kommersiella, kommunala och statliga fastighetsägare och verksamheter. Builda är ett expansivt företag med stor entreprenörsanda, motiveras du av att ta mycket ansvar och känna dig delaktig i företaget du arbetar i kan det här vara rätt jobb för dig!

Vi tillämpar löpande urval så skicka in din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

I rollen som affärsutvecklare hos Builda ansvarar du för att öka försäljningen och kundnärvaron inom främst Göteborgs region men resor utanför kan förekomma. När du inte är ute och bearbetar, skapar nätverk och utvecklar försäljningsarbetet hos dina kunder så utgår du ifrån kontoret i Göteborg. I rollen ingår att självständigt söka upp, boka in och bearbeta nya kunder och upprätthålla samt utveckla befintliga kunder på din marknad. Du kommer även ansvara för viss del projektledning, utbildning och koordinering efter lyckad försäljning.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att:
  • Skapa och upprätthålla kontakter på utvalda kunder
  • Identifiera och kontakta beslutsfattare
  • Delta på mässor, utställningar och andra sammankomster kopplade till viktiga kunders verksamhet
  • Hålla presentationer hos kund
  • Planera försäljningsarbetet strategiskt och långsiktigt
  • Identifiera nya affärsmöjligheter hos befintliga och potentiella kunder
  • Skapa sälj & marknadsmatrial
På sikt kommer det för rätt person att finnas stora utvecklings- och karriärmöjligheter då företaget har ambition om en växande säljorganisation och stor tro på stark tillväxt.

Utbildning/erfarenhet

Det är meriterande om du som söker har tidigare erfarenhet av uppsökande försäljning där du framgångsrikt utvecklat kundkonton. Som person har du ett genuint intresse av försäljning och trivs i rollen som relationsskapare. Du är professionell och har ett naturligt driv, mycket energi och är bra på att kommunicera med olika typer av människor. Du motiveras av att bygga långsiktiga relationer med dina kunder och har en säljande personlighet och hög servicekänsla. Vi ser gärna att du har ett stort tekniskt intresse och kunnande, tidigare erfarenhet från service, bygg- eller fastighetsbranschen är meriterande men inget krav. Flytande svenska i tal och skrift är ett krav och goda kunskaper i engelska. Vi ser gärna att du har intresse och erfarenhet av skapande marknadsföring.

Förmåner

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 %. Du tillhandahåller dator, mobiltelefon och efter behov tjänstebil. Fast lön och provisiondel. Friskvårdsbidrag och goda förmåner för de anställda.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Builda koncernen består av sju operativa bolag inom bygg- och fastighetsservicebranschen verksamma inom Göteborgsregionen med utgångspunkt från en stimulerande och nybyggd kontorsmiljö i Mölnlycke företagspark. Bolaget Speakat Fastighetstjänster AB erbjuder kunder en gemensam kontaktväg till flera olika fastighetstjänster och Tillse Datasystem AB tillhandahåller IT-produkter som med modern teknik förbättrar kommunikationen mellan olika aktörer verksamma i en fastighet. Builda är ett innovativt företag med stark tillväxt som erbjuder sina medarbetare en motiverande miljö med stor delaktighet. Builda är en platt organisation där man främjar nya idéer och utveckling, det finns tydliga mål och företaget har regelbundna möten för sina medarbetare för att skapa struktur, god sammanhållning och gemenskap. Builda koncernens sju bolag består idag av ca 85 medarbetare.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
5 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Affärsutvecklare
Rekryteringen hanteras av
Poolia