Bulldog Mediagroup AB · Publicerad 9 apr 2019

Beskriver du dig själv som affärsmannamässig, driven och gillar att arbeta i ett högt tempo? Då är det kanske dig vi söker!

What's in it for me?

Vi erbjuder en arbetsplats med högt i tak där alla får vara med att påverka. Genom löpande avstämningar stöttar vi varandra och hittar tillsammans vägen till framgång. Vi håller en hög energi och har ofta olika former av säljtävlingar med fina priser.

Vill du har mer tid över för familj och fritid?

För att prestera bra är det viktigt att man själv mår bra.
Du hörde kanske för några år sedan att debatten var het kring 6 timmars arbetsdag, och många undrade hur det skulle vara möjligt? Hos oss är det möjligt! Hos oss på Bulldog arbetar du mellan 9-16, du har alltså både sovmorgon och får gå hem tidigt vilket gör det betydligt lättare att få livet att gå ihop.

Men vad är det jag kommer att göra?

Du kommer, genom telefon, sälja annonser på flera av landets mest välkända hemsidor och tidningar. Då vår produktportfölj är bred är det viktigt att du är lösningsorienterad och kreativ för att hitta den lösning som fungerar bäst för respektive kund.

Vi tror att du sedan tidigare har viss erfarenhet av försäljning över telefon, starkt meriterande om du tidigare jobbat med annonsförsäljning.

Vår säljare John svarar på några korta frågor om hur det är att vara anställd på Bulldog Media:

Vad tycker du är bäst med att jobba hos oss John?


Jag tycker framförallt om den frihet och flexibilitet som man har som anställd på Bulldog. Man har ett flertal attraktiva produkter att arbeta med, man har möjlighet att arbeta efter olika försäljningsmodeller, man får möjlighet att skapa sin egna kundportfölj och en god möjlighet att utvecklas vidare i sin roll.

Hur ser en vanlig arbetsdag ut i rollen som Account Manager?

En vanlig dag startar med ett uppstartsmöte där ledningen går igenom budget, mål, deadlines och övriga frågor. Efter uppstartsmötet är det prospektering och kundkontakt som gäller och inbokning av beställda produkter. De anställda som vill ha extra stöd och coachning får detta. Ibland förekommer tävlingar där specifika mål ska nås. Arbetsdagen är ofta fylld med energi och en atmosfär där alla vill att man ska lyckas.

Vilka egenskaper är viktiga för att lyckas i rollen?

Det är förvisso bra med tidigare säljerfarenhet, men det är absolut inget krav då vi har interna säljutbildningar. Det som däremot är ett krav är drivet att vilja sälja, att sätta upp realistiska mål som man sedan kämpar för att nå. Det är även viktigt att kunna jobba självständigt och att man har en social kompetens mot såväl kunder som kollegor.

Har vi dig på kroken?

Vill du veta mer om tjänsten och ses på en kopp kaffe är du varmt välkommen att skicka in din ansökan till arash@bulldogmedia.se.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Bulldog Media Group är en koncern belägen i trivsamma lokaler mitt i Göteborgs stadskärna och arbetar med annonsförsäljning för Nordens största mediahus Bonnier och Schibsted. Vi är ca 35 anställda fördelat på Bulldog Media, Pinscher och reklambyrån Miami och omsatte förra året ca 50 MSEK.
+ Läs mer om företaget

Inga fler jobb från Bulldog Mediagroup AB tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga