CANEA Partner Group Aktiebolag · Publicerad 18 juni 2021

OM TJÄNSTEN:
Friday söker till vår kund CANEA en junior systemutvecklare som kommer att arbeta i C#/.Net för att utveckla CANEA ONE. Plattformen är ett grundsystem som kundanpassas i syfte att hjälpa företag inom områden som måluppföljning, process- och dokumenthantering samt hantering av strategi.

I rollen kommer du ingå i ett brett och agilt team, där man kommer vara inkluderad från idéskapande till färdig leverans. Utvecklingen av produkten kommer främst ske i C#/.Net men du bör ha ett intresse och en öppenhet till att arbeta fullstack. Plattformen är i sin helhet byggd i C#, ASP.Net, MS SQL Server, Angular och Javascript, där erfarenhet i något utav övriga tekniker är till stor fördel.

Sammanfattningsvis kommer du att:
  • Vara med i utvecklingen av grundplattformen Canea One
  • Ingå i ett brett team som arbetar med utveckling och testning, där det finns möjlighet att vara med från idéskapande till färdig leverans
  • Bidra med inspel, förslag och kunskap inom det egna området i syfte att utveckla produkten såväl som hjälpa kollegor i deras arbete
VI SÖKER DIG SOM:
  • Har en civilingenjörsutbildning inom Computer Science/Computer Systems eller likvärdig - ladda gärna upp dina betyg ihop med din ansökan
  • Har kunskap inom C# eller Java samt vill arbeta fullstack
  • Obehindrade kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
Det är starkt meriterande om du utöver ovanstående programmeringsspråk har kunskap i Javascript eller Angular.

Som person har du en god kommunikativ förmåga och delar gärna med dig av din kunskap, och har lätt för att prata kod och potentiella lösningar. Företaget och teamet präglas av hjälpsamhet, prestigelöshet och engagemang så som person ser vi att du identifierar ditt arbetssätt i dessa egenskaper. CANEA arbetar mycket över teamgränser och med krossfunktionella projekt, så vi ser gärna att du som person är initiativtagande och har ett helikopterperspektiv i dina idéer.

OM KUNDFÖRETAGET:
CANEA är ett stabilt tillväxtföretag som arbetar med verksamhetsutveckling genom att kombinera konsulttjänster, utbildningar och IT-lösningar - så som CANEA ONE. Teamet som jobbar mot CANEA ONE består av 15 personer som arbetar med att förenkla och förbättra produkter som i sin hand underlättar och effektiviserar deras kunders verksamheter. CANEA har ett internt kompetensutvecklingsprogram för att stötta och utveckla de anställda inom deras intresseområden. Dessa initiativ får man möjlighet att driva på arbetstid för att ligga i framkant av utvecklingen.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är en direktrekrytering där du blir anställd direkt hos CANEA.

STARTDATUM:
Augusti/September där ev. uppsägningstid är OK.

ÖVRIG INFO:
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Göteborg
  • Kontaktperson: Dino Segetalo
  • Lön: Fast månadslön
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals-och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
30 juni 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga