CERNER · Publicerad 8 juni 2019

Company description:

Cerner

Svensk hälso- och sjukvård genomgår just nu den största utvecklingen någonsin. Digitaliseringsrevolutionen är här och den förändrar hur vi lever våra liv och hur hälso- och sjukvården styrs och samordnas. Cerner har fått förtroendet från två av Sveriges största regioner, Region Skåne och Västra Götlandsregionen, att driva denna digitala förändingsresa.
Cerner är ett av världens största bolag inom hälso- och sjukvårdens digitalisering. Vi har över 30 000 medarbetare över hela världen som arbetar med att på olika sätt digitalisera och förbättra hälso- och sjukvårdssystem. I Sverige finns vi på tre orter, Stockholm, Lund och Göteborg. Vi expanderar och behöver medarbetare inom en rad områden. I Göteborg söker vi en" Data Migration Engineer" som ska hjälpa till med att Västra Götlands Regionens (VGR) digitala förändringsarbete. Detta är en spännande och utvecklande tjänst där Du får möjlighet att arbeta lokalt men i en internationell och utvecklande miljö. Vårt team består av medarbetare med kompetens och erfarenhet från hela världen.

Job description:

Om rollen:

Som ingenjör med ansvar för datamigrering ansvarar du för att konfigurera och testa migrering av data för aktiviteter som rör design och implementering av datamigrering, i nära samarbete med integrationsteamet. Exempel på arbetsuppgifter: konfigurera och genomföra inläsningar av migrerade data, skapa arbetsböcker för datanormalisering för kunder och kommunicera med relevanta intressenter, installera och korrigera verktyg för datamigrering och koduppdateringar.

Team och karriärmöjligheter:

Rollen grundar sig på tekniskt arbete men innebär också kundkontakt och möjligheten att lära sig Cerners breda programportfölj. Cerner tillhandahåller fullständig utbildning i alla de intregrationsverktyg som används i rollen, och vårt mål är att säkerställa att alla medarbetare får kontinuerlig utbildning under sin karriär för att de på bästa sätt ska kunna utföra sina arbetsuppgifter. Den initiala utbildningen sker i Cerners högkvarter i USA och fortsätter sedan i Sverige. Rollen utgör en del av arbetet i vårt integrationsteam och erbjuder goda möjligheter att avancera till mer seniora roller. Det stora team som ansvarar för integration och datamigrering finns spritt över hela Europa. Du kommer att tillhöra ett dynamiskt och växande team på kontoret i centrala Göteborg. Även om rollen är baserad i Göteborg innebär vår omfattande verksamhet i Europa möjligheten att resa och bidra till projekt i andra regioner.

Required profile:

Grundläggande meriter:

*Kandidatexamen i systemvetenskap, datavetenskap, ingenjörsvetenskap eller företagsekonomi med fokus på informationssystem, eller högskoleexamen inom något av dessa områden och ett års relaterad erfarenhet från Cerner.

Önskad erfarenhet:
  • Minst ett års erfarenhet av databasarkitektur, däribland konstruktion och körning av SQL-frågor
  • Minst ett års erfarenhet av programmering (t.ex. Java, JavaScript,VB, VC)
  • Minst ett års erfarenhet av Linux Command Line
What we offer:

Comprehensive onboarding program, competitive benefits and compensation, multinational environment, the ability to work in projects internationally, state of art IT tools, the ability to impact Health Care transformation and the opportunity to work in one of the most innovative companies in the world.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Cerner Svensk hälso- och sjukvård genomgår just nu den största utvecklingen någonsin. Digitaliseringsrevolutionen är här och den förändrar hur vi lever våra liv och hur hälso- och sjukvården styrs och samordnas. Cerner har fått förtroendet från två av Sveriges största regioner, Region Skåne och Västra Götlandsregionen, att driva denna digitala förändingsresa. Cerner är ett av världens största bolag inom hälso- och sjukvårdens digitalisering. Vi har över 30 000 medarbetare över hela världen som arbetar med att på olika sätt digitalisera och förbättra hälso- och sjukvårdssystem. I Sverige finns vi på tre orter, Stockholm, Lund och Göteborg. Vi expanderar och behöver medarbetare inom en rad områden. I Göteborg söker vi en" Data Migration Engineer" som ska hjälpa till med att Västra Götlands Regionens (VGR) digitala förändringsarbete. Detta är en spännande och utvecklande tjänst där Du får möjlighet att arbeta lokalt men i en internationell och utvecklande miljö. Vårt team består av medarbetare med kompetens och erfarenhet från hela världen.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga