CGI Sverige AB · Publicerad 11 jan

Beskrivning av tjänsten

Affärssystemsverksamheten inom CGI växer och vi söker nu en engagerad ledare med kundfokus till vår konsultgrupp i Göteborg för affärssystemet Raindance. Vi söker dig som brinner för affärssystem och att skapa kundnytta, har ett gott affärsmannaskap i kombination med att vara en coachande ledare.

Raindance är ett av de marknadsledande systemen på offentlig sektor i Sverige och har totalt 300 kunder i Norden inom flera olika branscher. Raindance är ett webbaserat system med helintegrerade moduler för bl.a. ekonomistyrning, fakturering, budget, prognos, analys, uppföljning med inköpsanalys, e-handel med Marknadsplats samt tid och projekt.

Vi har en spännande resa framåt. Vi erbjuder dig en dynamisk roll med stora utvecklingsmöjligheter och bra kompetensutveckling. I rollen ingår förutom att vara en engagerad ledare för våra konsulter också kundansvar för våra svenska kunder som finns inom såväl privat näringsliv som offentlig verksamhet.

Dina framtida arbetsuppgifter

Här får du möjlighet att utvecklas inom ledarskap, försäljning och affärsmannaskap i en spännande roll med att utveckla kunder. Du blir en del av Raindance ledningsgrupp där beslutas om strategiska inriktning, produktutveckling av Raindance, utveckling av medlemmar och erbjudanden för våra kunder.

Dina arbetsuppgifter omfattar bl.a.
 • Ledare för en konsultgrupp i Göteborg
 • Ansvara för beläggning
 • Motivera, engagera och kompetensutveckla konsulter
 • Rekrytera nya konsulter
 • Kundansvar för hela Raindance leveransen till ett antal kunder
 • Utveckla affärsrelationer, driva nya erbjudandnen
 • Vara CGIs representant i styrgrupper hos kund i pågående project.
 • Ansvara för att vi når uppsatta mål
Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Din kompetens
 • Du har erfarenhet av införande av affärssystem inom medelstora verksamheter.
 • Egen drivkraft och förmåga att skapa goda relationer.
 • Dokumenterad god erfarenhet som ledare.
 • Kunskap om affärssystem, ekonomiprocesser och flöden
 • Erfarenhet av sälj- och leverans inom en konsultorganisation är en fördel
 • Du ser dig själv i rollen som naturlig ledare, är engagerad, gillar att jobba i en dynamisk miljö och är initiativrik och bra på att kommunicera
 • Erfarenhet kring Raindance är meriterande
 • Du behärskar svenska flytande, både i tal och i skrift och har goda kunskaper i engelska
Din personlighet
Utöver goda kunskaper inom affärsystem och IT-lösningar, så känner du starkt för att arbeta som ledare och uppskattar den variation och utmaningar som ledarrollen innebär inom en produkt- och konsultorganisation vad gäller kundrelationer, affärsutveckling och projektstyrning mm. Vi sätter alltid kunden i fokus och identifierar möjligheter för att nå den bästa lösningen. Som person är du prestigelös och lätt att samarbeta med. Du respekterar och värdesätter dina kollegor och delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter. Du gillar att arbeta strukturerat med att driva verksamheten mot tydligt definierade mål.
Vill du bli en del i vårt vinnande lag så tveka inte utan kontakta oss, så berättar vi mer!

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum 27 februari 2019. Frågor besvaras av Per Nauclér, per.naucler@cgi.com

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
löpande
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT