CGI Sverige AB · Publicerad 1 jan 2020

Beskrivning av tjänsten

Beskrivning av oss
Vill du stötta branschledande bolag och samhällets viktigaste verksamheter med att maximera sin verksamhetsnytta och att framtidssäkra sin affär?
CGI Business Consulting är den del inom CGI som erbjuder högkvalitativa tjänster inom strategisk affärsrådgivning. Utgångspunkten i vårt arbete är att möjliggöra en maximal utveckling för våra kunder i en alltmer komplex värld.

Bold enough to be clear - det är våra ledord inom Business Consulting!
To simplify, you have to master the complex. You have to be confident enough not to hide behind big words and lots of industry jargon. Assured enough to tell it like it is. Bold enough to be clear.
Simplifying complexity is in our soul. It's our way of working. We balance expansive strategic analysis with a practical and results-oriented approach. We love challenges and demanding difficulties. We just don't think the solutions should be as complex as the questions. Want to know more? Visit: https://www.cgi.se/sv/boldenoughtobeclear

Dina framtida arbetsuppgifter

Dina framtida arbetsuppgifter
För att möta den ökande efterfrågan inom vår affärsenhet Sourcing & Supply Chain söker vi dig som vill vara med och vidareutveckla vår affär och leveransförmåga. Du kommer att ta en aktiv roll i våra projekt och tillsammans med seniora kollegor vinna och genomföra uppdrag. Vi arbetar ständigt med att vidareutveckla vårt koncept och metoder, vilket vi hoppas att även du brinner för. Du kommer att arbeta med många olika typer av projekt och kunder.

Nyligen genomförda exempelprojekt inkluderar:
  • Utformning av inköps- eller logistikstrategier, för att möta förändringar i omvärlden eller interna krav på effektivisering.
  • Genomlysning av inköps- eller logistikorganisationer och upprättande av strategi, med tillhörande genomförandeplaner.
  • Digitalisering och automation av inköps- eller logistikprocesser.
  • Utveckling av sortiment, inköp och varuförsörjning för detaljhandelsföretag.
  • Identifiering och realisering av inköpsrelaterade besparingar.
  • Effektivisering av logistikkedjan, från leverantör till butik.
  • Analys och kategorisering av leverantörsbaser samt etablering av nya samarbetsformer.
  • Behovsanalys, upphandling och införande av inköps- eller logistikrelaterade IT-stöd.
  • Vidareutveckling av processer för global logistikplanering, d.v.s. att matcha kunders behov med försörjning från egen tillverkning och externa leverantörer.
Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll
Som person har du en förmåga att få saker att hända, att realisera strategiska planer och bidra med din kunskap till både dina kunder och till dina kollegor. Du är inte rädd att sticka ut hakan, och du är nyfiken och drivande både gentemot kund och kollegor.
  • Du har minst 5 års erfarenhet av rollen som managementkonsult eller motsvarade.
  • Du har en akademisk examen inom relevant område ex. Civilingenjör, Civilekonom etc.
  • Du är bekväm i digitala miljöer och har gärna en spets inom någon digital del som är nära kopplad till affären t.ex. online marketing, automatisering/robotisering eller nya affärsmodeller.
  • Meriterande är djupgående branschspecifik kunskap inom retail, healthcare och/eller offentlig sektor alternativt expertkompetens inom tillämpning av nya teknologier.
  • Även erfarenhet från införande av SAP Ariba i globala organisationer är meriterande. Vidare har du en god förståelse för IT och hur det kan användas i förbättringsarbetet.
  • Tjänsten förutsätter att du kan kommunicera obehindrat, muntligt och skriftligt, på både svenska och engelska.
För den här rollen kommer vi även att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Rollen som konsult innebär en omväxlande vardag där du behöver ha en förmåga och drivkraft att bygga och utveckla goda relationer för att skapa en stark samarbetsförmåga. För att framgångsrikt kunna lösa de utmaningar som du och ditt team ställs inför söker vi dig med ett analytiskt tänk och en kreativ problemlösningsförmåga. För att trivas hos oss bör du dessutom ha en affärsmässig inställning, ett stort eget driv och gilla utmaningar.

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Sista ansökningsdatum är 2020-03-16.

För mer information om tjänsten, kontakta:
Helena Persson, rekryteringsansvarig: helena.persson@cgi.com, eller Imran Waheed, rekryteringsspecialist: imran.waheed@cgi.com alt. 070-878 89 15.

Att arbeta på CGI
CGI finns i 40 länder med 77 000 medlemmar, varav närmare 4 000 i Sverige i 25 städer. En kombination som öppnar många och flexibla utvecklingsvägar. För femte året i rad har CGI Sverige fått priset Top Employer. I motiveringen nämns bland annat CGI:s anställningsvillkor, möjligheten till karriärutveckling och starkt ledarskap. Vi har även fått utmärkelsen Karriärföretag för våra unika karriär- och utvecklingsmöjligheter samt utmärkelsen Guldstegen av fackförbundet Unionen för insatserna kring att skapa en arbetsmiljö där det ska vara lika enkelt för kvinnor som för män att satsa på karriären. Vi hoppas att Du vill vara med och bidra till vår goda arbetsmiljö och vårt jämställdhetsarbete.

Hos oss på CGI får du möjlighet att bli delägare vilket innebär att du kan påverka och bygga framgång samt ta del av de värden du är med och skapar. Som delägare är vi extra engagerade i det vi gör, det påverkar hur vi bemöter våra kunder och varandra. Det är därför vi kallar våra medarbetare för medlemmar. För att vi är mer än medarbetare. Denna möjlighet att bli delägare skapar en unik entreprenörsanda och teamkänsla där alla strävar efter att utveckla företaget. På CGI kallar vi detta ett medlemskap utöver det vanliga.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
15 mars 2020
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1

Inga fler liknande jobb tillgängliga