CGI Sverige AB · Publicerad 2 dec 2019

Beskrivning av tjänsten

Är du den som drivs av att ligga i digitaliseringens framkant? Tilltalas du dessutom av att hjälpa privata företag och offentliga verksamheter att förstå och ta tillvara på digitaliseringens möjligheter? Vi på CGI driver digitaliseringen framåt och vi vill ha med dig som trivs i konsultrollen och som trivs i en roll där du får jobba i gränslandet mellan verksamhet och IT.
CGI är det största konsultbolaget inom digitalisering och verksamhetsutveckling i Göteborg. Med våra gedigna kunskaper hjälper vi kunder inom såväl privat som offentlig sektor med att möta deras utmaningar på bästa tänkbara sätt. Vi som jobbar här har höga ambitioner och vi brinner vi för kreativa lösningar. Om du delar vår dröm: "Att skapa en miljö där vi trivs med att arbeta tillsammans, och som ägare, bidra till att bygga ett företag som vi kan vara stolta över". Då är det dig vi söker!

Dina framtida arbetsuppgifter

Vi söker en analytisk person som brinner för struktur och kvalitet. Du sätter kunden i fokus och söker alltid vägar för att hitta den bästa lösningen. Hos oss kommer du att få arbeta tillsammans med några av de främsta i branschen. Du hjälper våra kunder med att säkerställa att kraven på IT-system tillgodoser kundens/beställarens/verksamhetens behov. Du kommunicerar kravbilden till projektet (utveckling/test/arkitektur), samt ansvarar också för att teamet förstår kraven. Vidare kommer du att leda och planera analys av verksamheten samt kravställning av IT-systemet. För oss är det viktigt att du är en lagspelare som brinner för att alla i teamet ska arbeta mot att uppfylla kundens behov.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Nu söker vi dig med erfarenhet av att ha arbetat med kravfångst i utvecklingsprojekt för moderna IT-system och har lätt att sätta dig in i olika verksamheter. Du drivs av att hjälpa kunden att fånga och prioritera sina faktiska behov, av att skapa samsyn och du har insikten att både detaljkoll och flexibilitet är nödvändigt. Vi ser att du har goda kunskaper inom kravområdet avseende metoder, modeller och verktyg. I vår kravhanteringsprocess arbetar vi oftast agilt. Du kommer tillhöra vår enhet med specialistkompetens inom framför allt krav, test och projektledning.

Din profil
  • Relevant högskoleutbildning
  • God erfarenhet av kravsamordning och av att leda kravprocessen hos kund
  • God förmåga att omsätta verksamhetens behov till användbara krav
  • Erfarenhet av att leda workshops och genomföra intervjuer
  • Erfarenhet av agila metoder såsom Scrum
  • Du har en god kunskap i engelska och svenska, både i tal och skrift.
  • Du är flexibel och kan anpassa dig till nya situationer och arbetssätt.
Vi ser att det är meriterande om du har erfarenhet inom test och testledning. Har du dessutom erfarenhet av läkemedelsindustrin, MedTech, sjukvård och offentlig sektor är det ett stort plus, då vi satsar mycket på dessa branscher.

Sista ansökningsdag: 2020-02-28.
För mer information om tjänsten, kontakta gärna:
Imran Waheed, HR, på imran.waheed@acando.com

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga