CGI Sverige AB · Publicerad 20 aug 2019

Beskrivning av tjänsten

I CGI:s affärsområde PLM Collaboration utvecklar vi möjligheterna för våra kunder att samverka mellan organisatoriska gränser. I dag har många företag nya utmaningar i samband med att de vidgar sina affärsrelationer och sluter partneravtal.

Vi är människor som gör skillnad!
Det är vår vision att vi skall göra våra kunder framgångsrika genom att leverera innovativa och kvalitetssäkrade globalt skalbara tjänster genom ett nära partnerskap med våra kunder och medlemmar. Det är en självklarhet, men det är när vi arbetar tillsammans, som vi gör skillnad. Allt vi levererar är personligt - är du kund hos oss sover du gott om natten.

Det är skillnad att jobba med oss. Utvecklingsmöjligheter får du hos CGI så klart, men än viktigare, stöd och kollegor när det inte går som man har tänkt sig både personligt och på arbetet. Detta gör oss till ett vinnande team; vår styrka är att vi är olika och kan komplettera varandra. Vi har spännande uppdrag och utmaningar och vi har roligt tillsammans.

På CGI äger vi vårt bolag och våra leveranser lokalt och globalt, och vi bryr oss.
Vi är närvarande, vi är pålitliga och vi levererar resultat. Vi gör skillnad! Vi erbjuder ett medlemskap utöver det vanliga.

Det är vi som är Automotive! Välkommen till oss från ledningsteamet: Magnus, Malin, Paula, Anders, Niloofar, Mathias, Clemens och Patrik. Vill du vara med i vårt team - tag kontakt med oss för att få reda på mer eller sök via vår hemsida.

Vårt Automotive Center har mer än 100 konsulter som tillsammans med övriga +400 konsulter i regionen är grunden för våra leveranser inom business consulting, digital utveckling och kvalitetssäkring

Att arbeta på CGI
På CGI erbjuds du ett medlemskap utöver det vanliga. Vi är alla delägare i företaget vilket skapar en unik entreprenörsanda och teamkänsla där alla strävar efter att utveckla företaget.

Vår kultur inom CGI präglas av respekt, öppenhet, förmågan att dela kunskap och att vi tillsammans med våra personliga egenskaper alltid hjälper varandra att lyckas. Att ha balans i livet är en självklarhet.

Du kommer till en arbetsplats där vi verkar i spännande uppdrag för landets största företag.
Med 77 000 kollegor i fem världsdelar och på fler platser i Sverige än något annat IT-företag, vågar vi lova inspirerande möten för utveckling.

För femte året i rad har CGI Sverige fått priset Top Employer. I motiveringen nämns bland annat CGI:s anställningsvillkor, möjligheten till karriärutveckling och starkt ledarskap. Vi har även fått utmärkelsen Guldstegen av Fackförbundet Unionen för insatserna kring att skapa en arbetsmiljö där det ska vara lika enkelt för kvinnor och män att satsa på karriären.

Dina framtida arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill vara med och delta i och utveckla vårt affärsområde PLM Collaboration. Som business konsult kommer du att arbeta med allt från rådgivning (våra advisory services) kring PLM frågor till projektledning inom våra tjänster.
Du kommer att vara en del av vårt team och ha särskild ställning när det gäller att fortsätta att utveckla våra tjänster och kundens verksamhet.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Vi tror att du har en bakgrund inom CAD och Product Data Management.
Du kanske har arbetat med versionshantering, olika produktstrukturer, kommunikation med standarder som IGES och STEP.
Vidare har du har dessutom följt och förstår hur produktdata inverkar på hela, eller delar av, värdekedjan från produktutveckling till produktion och eftermarknad.
Du har genom din erfarenhet fått en mycket bra överblick över PLM-området och vet vilka framgångseffekter en bra produktdatahantering har på verksamheten.

Vi söker Dig som känner dig trygg i den omväxling och de möjligheter som konsultrollen erbjuder. Du tycker det är kul och utvecklande att göra affärer och din kunskap, erfarenhet och attityd skapar förtroende och goda relationer. Du tycker om att arbeta i team och vill dela med dig av best practice.

Vi ser fram emot att få träffa Dig!
Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Sista ansökningsdatum är 2019-10-22.

För mer information, kontakta gärna, Paula Kökeritz, Director Consulting Services: paula.kokeritz@cgi.com, eller på 031 761 1432.

Business consulting, automotive, PLM, CAD, Product Data Management

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga