CGI Sverige AB · Publicerad 28 jan 2020

Beskrivning av tjänsten

Är Du den som ser lösningen på verksamhetens krav och önskemål? Är du den som vet hur man bygger, deployar samt strukturerar kod? Är du den som vet hur man kodar säkert och effektivt? .Net, Angular, SOLID principerna och Clean Code är saker du käkar till frukost. Är ditt mål att leverera bra och säkra lösningar tillsammans med dina teamkamrater? Då har vi tjänsten för dig!

Vår produkt Treserva, som omfattar individ- och familjeomsorg, äldreomsorg, funktionsnedsättning, kommunal hälso- och sjukvård samt flyktingverksamhet finns hos ungefär en tredjedel av landets kommuner. Detta är områden som är under stor förändring vilket ställer höga krav på oss att möta förväntningarna hos medborgare och kommunanställda.

Dina framtida arbetsuppgifter

I din roll som utvecklare kommer du att jobba i ett av våra SCRUM-team. Teamet ansvarar för att utveckla och förvalta lösningar i Treserva. I teamet utvecklar ni både front- och backend. Ni förvaltar och utvecklar lösningar med hjälp av product owners, arkitekter och UX-specialister.

C# och Typescript är språken som ni kodar i. Legacydelarna av Treserva är baserade på WinForms och Remoting och vi hittar även lite C++ kod i de mörkaste hörnen av vårt repo. Vi använder SQL Server som databas samt IIS som web och applikationsserver.

Arkitekturen vi bygger nya lösningar på är baserad på Clean eller Hexagonal arkitektur. Teamets uppgift är att skapar responsiva webapplikationer i Angular med .Net i backend. Backendtjänsterna är REST api:er. I den teknikstacken hittar vi bland annat .Net Core, Entity Framework och meddelandehantering.

Primärt är ditt jobb att utveckla i backend, men om du vill jobba full-stack är det inga problem. Har du ambitioner att bli lead developer så applåderar vi det. Vi jobbar agilt, testdrivet och med domändriven design.

Utvecklingsorganisationen som du kommer bli en del av består av distribuerade globala utvecklingsteam därför är det viktigt att du kan uttrycka dig på i tal och skrift på engelska.

Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll

Vi söker Dig som har:
  • Högskoleutbildning inom systemutveckling (civilingenjör/dataingenjör/datavetare)
  • Stort intresse för systemutveckling och problemlösning
  • Minst 3 års erfarenhet av utveckling med C# i .Net-projekt.
  • Flytande engelska och svenska i tal såväl som skrift
  • Du är drivande, energisk och social
Det är meriterande om du har:
  • Erfarenhet av Domain Driven Development, Lean/Clean Architecture, Hexagonal arkitektur
  • Erfarenhet och vilja av att arbeta i virtuella team - du utmanas av att jobba i globala team
  • Erfarenhet av frontendutveckling i Angular , TypeScript och Javascript
  • Erfarenhet av C++
Rekryterare utanför CGI ombeds ej höra av sig.

To applicants: please note that this position requires fluent Swedish language skills.

För mer information, kontakta gärna:
Lars Gustafsson, Utvecklingschef Treserva, på: la.gustafsson@cgi.com

c#, .Net, Treserva, Angular, Domain Driven Development, Lean/Clean Architecture,

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Sista ansökningsdatum är 2020-03-31.

Utveckla din karriär hos oss.

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna - som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
28 mars 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare

Inga fler liknande jobb tillgängliga