COWI AB · Publicerad 22 sept 2021

Våra medarbetare är vår största tillgång, på COWI är därav gruppchefens högsta prioritet LEDARSKAPMed stor passion för människor, teknik och hållbara projekt leder och utvecklar du dina medarbetare i att utforma framtidens hållbara samhälle.

Vill du ta nästa steg i karriären?Kom och arbeta med oss på byggnad & fastighet i Göteborg!

Gruppchef VVS
Göteborg

Avdelningen Byggnad och Fastighet Väst består av ca 120 skickliga medarbetare som utgår ifrån våra kontor i Göteborg, Vänersborg och Skövde. Vi tar oss an både multidisciplinära uppdrag och projekt inom enskilda discipliner för våra kunder där vi agerar som en nära partner hela vägen från idéstadie till förvaltning av olika typer av fastigheter. Vi erbjuder expertkunskap med ett helhetsperspektiv och vi har tjänster inom Byggteknik, VVS- och energiteknik, Elteknik, Brand samt Projektledning och Förvaltningsstöd.

Genom den breda kompetensen kan vi erbjuda innovativa, konkurrenskraftiga och slagkraftiga lösningar till våra kunder. Visionen är att "skapa framtidens hållbara samhällen." Avdelningen Byggnad & Fastighet har därför ett starkt fokus på att leverera hållbara och förnybara energilösningar och grön mobilitet. Vår ambition är tillväxt samt att bredda vår kundbas, här har du en nyckelroll tillsammans med avdelningschefen. Du kommer in i en spännande tid och i en ny strategiperiod där jämställdhet, hållbarhet, grön omställning och digitalisering är självklara ledstjärnor.

Om rollen
I din vardag som gruppchef har du personalansvar och ansvarar för gruppens beläggning samt utveckling. Du kommer även vara en del av avdelningens ledningsgrupp som har det övergripande ansvaret att leda och utveckla verksamheten mot uppsatta mål och resultat. I din roll får du stora påverkansmöjligheteter då vi är lyhörda för idéer, förslag samt har korta kommunikations- och beslutsvägar.

Vi samarbetar över gränser och olika verksamhetsområden där vi delar med oss av våra kunskaper och bygger starka relationer med både kunder och kollegor. Du kommer att ingå i ett sammansvetsat team och globalt nätverk där du bidrar med din expertis, samtidigt som du får tillfälle att lära dig av de bästa.

Din profil
Vi söker dig som drivs av ett coachande ledarskap och med att utveckla andra. För dig är det viktigt att skapa en god arbetsmiljö samt ett engagerat arbetsklimat. Som person är du kommunikativ, nyfiken, ödmjuk och sporras av att jobba med sälj- och marknadsaktiviteter.
  • 10 års erfarenhet inom VVS- och/eller energiområdet
  • Tidigare erfarenhet av att leda andra i roller som projekt- uppdrags- eller teamledare
  • Har arbetat med anbud och avtal och har intresse för kunder och marknaden
  • Akademisk examen, högskoleingenjör/civilingenjör eller likvärdigt i erfarenhet
  • Formulera dig på svenska och engelska, både muntligt och skriftligt
Vi ser med spänning framåt våren 2022 när vi flyttar in i våra nya lokaler i Platinan - Hoppas du följer med!

Kontakt och ansökan
Önskar du ytterligare information om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Intenso Teknikrekrytering Josefine Petersson 0702-501429 eller Nicole Diener 0735-258686.

Vi arbetar med löpande urval, skicka in din ansökan snarast.

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
COWI koncernen är en internationell teknikkoncern med ca 7200 medarbetare, i Skandinavien, Europa och Nordamerika samt med representation i Asien och Afrika, varav 1100 medarbetare i Sverige.

COWI i Sverige tillhandahåller kvalificerade ingenjörstjänster till privata och offentliga aktörer inom industri, infrastruktur, miljö, byggnad och fastighet, samt projektledning. Vi verkar både inom och utanför landets gränser. COWI Sverige hanterar såväl stora som mindre projekt i alla skeden från idé till drift- och underhållsplanering. Vi arbetar gärna med totalåtaganden.

sökord: Uppdragsledare, projektledare, projektör, affärsutvecklare. linjechef, chef, teknisk chef, konsultchef
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga